Zobacz pełną wersję : sprzedam spodnie hein gericke tuareg
guliwer
07 października 2010, 21:14
Sprzedam spodnie hein gericke tuareg używane rozmiar XL,membrana sympatex,nie zniszczone bez uszkodzeń,bardzo solidnie uszyte,kupiłem jakiś czas temu nie trafiłem z rozmiarem i pare miesięcy przeleżały w szafie,teraz mogą się komuś przydać bo choć w nich nie jeździłem to wydaje się że przed zimnem powinny chronić super.Długość całkowita mierzona z tyłu 119cm,mierzona z przodu 109cm,długość nogawki w kroku 84cm,szerokość nogawki na wysokości uda 30cm,szerokość w biodrach 60cm,szerokość w pasie max 48cm.Spodnie posiadają miękkie ochraniacze na biodrach i na kolanach i regulacje w pasie i na dole nogawek.nie posiadają podpinki,zdjęcia na maila cena 220zł
makaron
07 października 2010, 21:43
Chciałbym zarezerwować chwilowo, do czasu otrzymania zdjęć.
LukaSS
07 października 2010, 21:54
A nie da się tej podpinki znaleść gdzieś? Kurcze, gdyby nie to, to brałbym.
guliwer
07 października 2010, 22:13
niestety kupiłem je na alegro używane i były bez podpinki,ale jest to gruby materiał i wystarczy pod spód założyć bielizne termoaktywną i można jeździć nawet w okolicach 0 stopni,przetestowałem to na innych spodniach hein gericke uszytych z posobnego materiału które też nie posiadały podpinki
WOT
08 października 2010, 20:49
Jaki kolor tych portek?
guliwer
08 października 2010, 21:23
czarne,jedynie nad kolanami jest mały biało czerwony pasek
makaron
08 października 2010, 21:34
Chciałbym zarezerwować chwilowo, do czasu otrzymania zdjęć.
Informuję że rezygnuję z rezerwacji, szukam dalej czegoś bardziej uniwersalnego, najlepiej z wypinaną membraną.