Zobacz pełną wersję : Super Tenere Pilnie Sprzedam
Jarek11
19 listopada 2010, 11:32
Stan dobry , po renowacji zadbana dodatkowo gaźnik w idealnym stanie
Cena bez negocjacji 7000,-
Jarek11
19 listopada 2010, 11:35
Dodatkowo tarcze na przód i nowe klocki
Oferta ważna tylko do jutra !!!
marcinjunak
19 listopada 2010, 12:31
Ee to do jutra nikt nie kupi :) i będziesz dalej jeździł tereską :)
Jarek11
24 listopada 2010, 08:43
uwaga przedłużam ofertę do.........aż się rozmyślę
Jarek11
27 listopada 2010, 15:12
Kto naprawdę chce Tenere to daje słowo , że pierwszy klient od razu kupi
kamilltee
27 listopada 2010, 19:22
Jarku nie nerwowo, sezon na finiszu - kto chciał kupić pewnie już kupił.
Ekipa z wawy się sypie :(
fxrider
27 listopada 2010, 20:17
Eee tam sypie - dopiero co nowy kolega doszedł. Zresztą nawet jak Jarek ST zmieni na inne moto to co - nie wpadnie na spotkanie?
Co do sprzedaży - ciężko teraz sprzedać moto, tyle tego jest, że można przebierać. Trzeba mieć albo cierpliwość, albo być elastycznym cenowo (znaczy tanio puścić), albo mieć moto totalnie perfekt (choć i to nic nie gwarantuje), albo napalonego znajomego.
Jak tak się zastanowię to raptem co trzeci motocykl udało mi się w całości sprzedać - za nieduże pieniądze, po dłuższym czasie i po znajomości.
Jarek11
27 listopada 2010, 20:43
no to bedę śmigał na teresie , zona po tylu latach mi sie ,, nie znudziła '' , to i przeżyję z terenią:giggle:
brie
27 listopada 2010, 23:19
I to jest słuszna koncepcja :D
marcinjunak
29 listopada 2010, 08:03
CCC czyli Cena Czyni Cuda, nic więcej, myślę że za 5tys na pewno byś ją sprzedał ale szkoda tej pracy co włożyłeś w moto, znam to z autopsji po sprzedaży junaka. Najdź moto do kupienia i zajmij się nowym sprzętem przez zimę a teresa na wiosnę na pewno się sprzeda choć nie wiem czy za taką cenę.
Laguna
29 listopada 2010, 21:58
Popieram Marcina, poczekaj do wiosny będzie dużo więcej chętnych na motocykl.
Wiosną ludziska czują klimat do jazdy, ciepełko, słoneczko i zaczynają szukać motocykli.
Zimą jest dużo większy problem z przetestowaniem i powrotem motocyklem do domu.
Tyle moich rad.
marcinjunak
30 listopada 2010, 08:33
Dlatego najlepiej jest kupować motocykl przed zimą, cena może byc bardziej atrakcyjna i można lepiej sie targować. Na wiosnę wali ludziom na dekiel i dostają szału kupowania, jak się uda sprzedać do maja to spoko luz, a potem znów zastój, wiem z doświadczenia.
Po drugie na terese albo jak ja na ktma trzeba znaleźć klienta, takie motocykle kupuja ludzie co chcą akurat taki a nie inny, to nie xj albo er5 czy fazer albo bandit lub hornet, takimi pseudo ściagami moim zdaniem jeżdżą lamery co nie wiedzą czego chcą a lubią się pokazać bo koledzy też mają takie motocykle. Ale zaznaczam to tylko moja opinia.
Jarek wystaw terese na allegro za 6,5k, jak się znajdzie klient przyjedzie i bez dużego targowania weźmie. Jak nie to postoi przez zimę u Ciebie.
fxrider
30 listopada 2010, 16:38
Wyodrębniłem nowy temat z offtopu, który się tutaj nadział:
http://xtzclub.pl/threads/1755-Co-na-pierwsze-moto-enduro-vs-naked
wojtekk
30 listopada 2010, 22:08
Witam,
nie mogę wysłać żadnej wiadomości :( i zanim wykoncypuję dlaczego prosiłbym o kontakt albo 795 043 700 albo drkulesza@gmail.com . Albo zwrotnie kontakt to siem skontaktujem :)
Pozdrawiam,
Wojtek
neeoo
02 grudnia 2010, 01:54
takie motocykle kupuja ludzie co chcą akurat taki a nie inny
pod tym podpisałbym się obydwoma rękami i nogami.