PDA

Zobacz pełną wersję : Rękawice Tschul

LukaSS
11 lutego 2010, 12:36
Tschul model 212.

Rękawice letnie wykonane z miękkiej skóry bydlęcej, z dobrym chłodzeniem, posiadajace liczne wzmocnienia z kewlaru, karbonu itp. wymysłów techniki. Są tu też podwójne warstwy skóry i wzmacniane szwy w miejscach najbardziej narażonych na uszkodzenie.
Wewnętrzna część dłoni obszyta jest zamszem, co utrudnia ślizganie się rękawicy po manetce.
Mankiet zapinany na rzep, tak samo jak nadgastek.

Przejechały na rękach ok. 7 tys km. Nie poszlifach, nie porwane, nie zmokły ani razu - stan b. dobry. Oczywiście są pewne odciski od gumowej manetki czy rzepu, ale widoczne przy bardzo szczegółowym oglądaniu - nie wpływa to na ich jakość itd.
Rozmiar L czyli 10. Obwód dłoni to jakieś 23 cm, a długośc dłoni to 19 cm (od samego zgięcia do czubka palca środkowego).
Cena: 50 zł i jakieś max 10 zł przesyłka (ale postaram się koszt zmniejszyć).

354

Siwy
12 lutego 2010, 10:01
Usunięte na żądanie użytkownika

LukaSS
12 lutego 2010, 11:44
Daleko masz do mnie do pracy? Pracuję na Puławskiej zaraz za Poleczki po lewej w stronę Piaseczna. Ewentualnie wpadnij do mnie do garażu wieczorem (od niedzieli prawie codziennie tam siedzę) to jest na Sobieskiego/Nałęczowsiej/Bonifacego, czyli Dolne czy Górne Stegny. Oblukasz moją maszynę przy okazji ;)

Siwy
12 lutego 2010, 12:16
Usunięte na żądanie użytkownika