PDA

Zobacz pełną wersję : [750] SPRZEDAM XTZ 750 92 rok

mx-wulkan
06 marca 2010, 18:08
Ładna.oryginalny lakier,nowy naped wczoraj przywieziona z Włoch.
Przebieg 65000km cena 7000 możliwy transport.
Zdjęcia zrobie jak troche odpusci mroz bo musze ja umyć.
Wiecej info GG 3038468 tel.510 169 407

Bartas
07 marca 2010, 09:59
A jakieś poglądowe chociaż?

mx-wulkan
08 marca 2010, 21:12
Sprzęt umyty :)
http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/03/obraz047b-1.jpg
http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/03/obraz056oe-1.jpg

LukaSS
08 marca 2010, 22:13
Jaka ładna :inlove:

mx-wulkan
08 marca 2010, 22:22
Śliczna az żal sprzedawać

brie
26 marca 2010, 17:42
na szczęście - nie żal kupować.
Dzięki Darek :)

Siwy
26 marca 2010, 19:14
Usunięte na żądanie użytkownika

Waikiki
26 marca 2010, 21:51
To jaki w końcu miała przebieg? :D

BULLSON
27 marca 2010, 06:36
taka jak moja... tylko goła, widze że jest dobra pora na sprzedaz XTZ, tak drogie były ładnych pare lat temu. sory za spam ale moja jest taka sama + zarejestrowana w PL (500zł), nowe opony Anakee (880zł), gmole i stelarze (600zł), deflektor na szybe (120zł), nowiutki zestaw napedowy jeszcze nie założony Najmocniejszy DID 525 (600zł) = 7000 + 2700 = 9700zł. Troche opuszcze, jest ktos chetny? a cała historia wypraw z fotkami gratis dla nowego nabywcy...

LukaSS
27 marca 2010, 10:14
Waikiki, miała adekwatny przebieg do stanu i rocznika. A Ty jeśli chcesz znaleźć sobie dobry motocykl, to kup poobdzieranego szrota, wtedy będziesz wiedział że nie jest skłądany z dwóch, jest bezwypadkowy, licznik ma oryginalny przebieg itd.

Wg. przysłowia: głupi dwa razy traci ;)

Okazja Tobie uciekła sprzed nosa.

Waikiki
27 marca 2010, 10:50
Uciekła sprzed nosa? Oglądałem ten motocykl, jednak nie zdecydowałem się na zakup. Stan techniczny motocykla nie był zły jak na ten rocznik. Jednak różnica przebiegów pomiędzy dwoma ogłoszeniami oraz śmieszne (i niestety nieprawdziwe) tłumaczenia sprzedającego o powodach takiej sytuacji mocno zniechęciły mnie do zakupu. Przyznam, że nie rozumiem takiej kombinatoryki, nawet z prawdziwym przebiegiem ten motocykl nie był złą ofertą. Jednak nigdy nie kupię (zwłaszcza motocykla) od osoby, do której nie mam zaufania. Nabywcy życzę przyjemnej eksploatacji, bo tak jak wspomniałem - stan techniczny sprzęta jest OK. Wizualnie też wygląda fajnie. pzdr

mx-wulkan
27 marca 2010, 17:22
Oglądałeś też u kolegi i sie nie zdecydowałeś a motocykl też był ładny.Kolega stwierdził "to nie był kupiec tylko ogladacz,d....k z kartką z internetu co sprawdzić jak się kupuje motocykl"Jak chcesz nowke z zerowym przebiegiem to do salonu.Ja ten i wiele innych motocykli kupuje nawet nie odpalając a o przejechaniu się nie ma nawet mowy.
Te dwa motocykle kupili uzytkownicy naszego forum i napewno będą z nich zadowoleni.A Tobie zyczę powodzenia w szukaniu,moze zalapiesz sie jeszcze na ten sezon.

Bartas
27 marca 2010, 18:39
Jednak różnica przebiegów pomiędzy dwoma ogłoszeniami oraz śmieszne (i niestety nieprawdziwe) tłumaczenia sprzedającego o powodach takiej sytuacji mocno zniechęciły mnie do zakupu. Przyznam, że nie rozumiem takiej kombinatoryki, nawet z prawdziwym przebiegiem ten motocykl nie był złą ofertą.

Możesz wyjaśnić?

pawlos133
27 marca 2010, 19:43
Ktoś tu wchodzi przez okno do salonu ... a powitalnia?

Waikiki
27 marca 2010, 20:06
Co miałem do napisania na twój temat to już napisałem. Skoro pojawił się jeszcze temat twojego kolegi, to przekaż mu, że skoro zaczyna się bawić w handlowanie motocyklami, angażuje kogoś i swój czas, to przynajmniej niech upewni się, czy ma w baku paliwo. Niestety nawet nie miałem okazji posłuchać jak pracuje rozgrzany silnik bo skończyła się wacha. W tej sytuacji wyzywanie od dâ??ków naprawdę źle świadczy o delikwencie. Miał czas na pomalowanie srebrzanką mocowań kolektorów, wypolerowanie osłony silnika i takie inne pierdoły, ale klemy w akumulatorze były tak zasrane, że motocykl nie chciał zapalić. To mu nie przeszkadzało. Na handbarach z biedronki powyklejał â?žYAMAHAâ?, ale nie zauważył, że coś jest nie tak z regulatorem napięcia. Akumulator mało co nie wykipiał. Co tu więcej pisać?

Straciłem na was dwóch czas i paliwo, ale traktuję to jako kolejne ciekawe doświadczenie, z którego można się pośmiać z kolegami przy piwku. Nabywcy pewnie i będą zadowoleni (czego im szczerze życzę), ale będzie to wyłącznie zasługa tego, że Super Tenere to świetny motocykl. Nara.

EDIT: Bartas, wszystko na priv. Powitalnia zaliczona, przepraszam za brak manier.

LukaSS
28 marca 2010, 00:06
Trzeba być ignorantem w temacie motoryzacji by patrzeć na przebieg w pojeździe, który ma 15 lat.
Po drugie - jak można mieć zaufanie do osoby, która pierwszy raz widzisz i to na 20 minut. Dziwny jesteś. Jeśli by tak każdy podchodził to nikt by nic nie kupił. Dzwine masz rozumowanie.

Zapraszam do mnie do garażu. Mam XTZ od MX-Wulkana. Zobaczysz jak sprzęt wygląda. Na pewno nie kupiłbyś takiego. Ja kupiłem i wierz, że jeździ lepiej niż ten Twój strucel którego nabędziesz. W praktyce dołożyłem do niego po kupnie tylko oponę przednią. Przebieg - w czterech literach mam i miałem.
Co do karteczki - moze pozbądz się jej lepiej...

Może wpiszesz sobie z kąd jesteś.

BULLSON
28 marca 2010, 08:29
ludzie dajcie na luz, nie staje po niczyjej stronie, ale mialem juz kilka moto i jeszcze wiecej aut i od pierwszej chwili widac po czlowieku czy jest uczciwy czy kombinatorek-handlarz. wiem jak sie picuje samochody na handel, tlumik prysniety srebrzanka wyglada jak nowy, pranie tapicerki, po;erka lakieru i mycie silnika, zeby wyciekow nie bylo widac. tak jest w 99% samochodow na gieldzie. dlatego ja nie kupuje na gieldzie od osoby prywatnej z ogloszenia. duzo ci powie o motocyklu miejsce jego garazowania - czysty suchy garaz czy jakies burdel na kolkach gdzie chodzi sie po kluczach narzedziach.....itp itd. jezeli ktos nie dba o styki elektryczne to chyba tym bardziej o inne elementy ekspoatacyjne, czynnosci serwisowe. reansumujac: jak widze ladnie zadbane, posprzatane podworko to juz wiem, ze to co uslyszalem w rozmowie tel potwierdzi sie. na dowod dodam link do ogloszenia allegro gdzie ostatnio kupilismy z ojcem (dla niego) motocykl. Wszystko bylo ok, zadnej sciemy. http://allegro.pl/item948640301_suzuki_gs_450_piekny.html

Beniamin
28 marca 2010, 10:24
Bullson twoje ogólne uwagi powinny być na pierwszym miejscu tej kartki z internetu pt. jak kupować.....Moje osobiste obserwacje potwierdzają to w 100%

blyshkrik
29 marca 2010, 05:58
Usunięte na żądanie użytkownika

rootolf
29 marca 2010, 10:39
Wydaje mi się, że wątek wyczerpał wartość merytoryczną tematu w związku z tym zamykam temat.