Zobacz pełną wersję : [750] Silnik
lewansik
14 marca 2010, 15:32
sprzedam silnik od ST, problemy z zapaleniem, po zapaleniu pracuje prawidłowo, lub wymienie na silnik od tdm
fxrider
15 marca 2010, 08:45
Jaka cena?
lewansik
15 marca 2010, 13:26
cene ty zaproponuj.
LukaSS
15 marca 2010, 14:10
Za 300 zł wezmę w całości. W końcu opowiadałeś że to szrot do remontu.... tłoki do wymiany, pierścienie, zawory itd.
lewansik
16 marca 2010, 00:03
nic takiego nie mowiłem. tłoki sam chciałem wymienic a o zawoty pytałem z ciekawosci. chyba jaja sobie robisz, za 300zł mozesz Sobie kupic gazniki z allegro a nie silnik. chyba ze mowiłes o swoim silniku? nie zalezy mi na sprzedazy, nie sprzedam to bedzie leżał w garażu , dla siebie chce kupic silnik tdm. jestes zainteresowany kupnem to zaproponuj konkretna cene.
szynszyll
16 marca 2010, 10:23
ja daje 5 pln. jak ktos ma dobrze w glowie i nie handluje woda na pustyni to sam podaje cene. dla mnie to norma - a jakies "zaproponuj cene" to dziecinada.
fxrider
16 marca 2010, 10:39
Na tym forum nikt o zdrowych zmysłach i znający dokonania autora wątku nie zaproponuje więcej niż 500 zł. Bo i więcej wart nie jest.
lewansik
16 marca 2010, 11:17
tak jak pisalem wczesniej nie zalezy mi na sprzedazy, jezeli ktos jest zainteresowany, proponuje cene i jezeli mi odpowiada to sprzedaje jezeli nie to nie, proste jak jeb..ie. wiec darujcie sobie zbedne komy. za caly kompletny silnik 500zł jestescie chorzy.
a ty szynszyll za 5 zl mozesz sobie kupic pancerz linki od sprzegła jezeli wogóle takie cos sprzedaja. o sprzedawaniu wiem pewnie wiecej niz ty od 2 lat zajmuje sie sprzedaza quadów, wiec nie mow mi ze takie cos to dziecinada. bo czasami mozesz dostac wiecej niz chcesz.
marcinjunak
16 marca 2010, 12:38
za caly kompletny silnik 500zł jestescie chorzy.
propozycja jak każda inna :)
a ty szynszyll za 5 zl mozesz sobie kupic pancerz linki od sprzegła jezeli wogóle takie cos sprzedaja.
ja dałem 2 zł za całą linkę używkę i chodzi do tej pory czyli 3lata mojej jazdy w xt :)
o sprzedawaniu wiem pewnie wiecej niz ty od 2 lat zajmuje sie sprzedaza quadów, wiec nie mow mi ze takie cos to dziecinada.
dziecinadą to można nazwać twoje zachowanie kolego lewansik bo wystarczy napisać że nie odpowiada ci proponowana cena i koniec a nie od razu nazywać ludzi chorymi. Może i masz doświadczenie w sprzedaży quadów ale do kulturalnych wypowiedzi na forum chyba nie koniecznie.
Ja bym nie kupił całego silnika bez gwarancji, z tego co widać to takiej nie udzielasz więc silnik na części idzie i nie jest wart więcej niż 500zł tym bardziej że już wkładał w niego ręce jakiś domorosły mechanior co niby miał zmieniać tłoki a nie zmienił nic.:)
pozdrawiam
piotr13
16 marca 2010, 12:52
Albo wystaw na aukcji zobaczymy ile można dostac a nie jest to znowu zbyt duże środowisko druga rzecz jak tyle mielić nie na temat to przyjdzie pan leśniczy i wygoni nas z tego lasu
szynszyll
16 marca 2010, 14:05
dobra, poczytalem Twoje wypociny na tym forum - dawno tu nie zagladalem - i wiem z grubsza co o Tobie myslec i do jakiej szuflady Cie wsadzic. ogon opada.