PDA

Zobacz pełną wersję : [750] Koła Xtz 750

duszek
15 stycznia 2010, 09:03
Hej,

Bardzo proszę o kontakt kolegę, który dzwonił do mnie w sprawie kół. Qrna nr telefonu mi wcieło.

Pzdr

696 426 994

duszek
28 stycznia 2010, 20:12
No niestety kolega się nie odnalazł :(

Więc oferta aktualna. Ze względu na zakup nowego moto i brak kasy, sprzedam dla użytkowników Forum za rozsądną kase.
Propozycje cenowe proszę na PW.

Dla przypomnienia:
kpl kół do xtz - w przednim kole brak szprychy - generalnie ok - koła proste nie "biją" + dętki "dobre" + opony "nowa"kostka - kupiłem je w grudniu 2008 i zrobiłem na nich 300 km.
Wszyscy zainteresowani zakupem ze starego forum wiedzą, że chciałem za kpl 600 zł.
Teraz PROMOCJA dla Szacownego grona użytkowników :) forum.

Proszę o poważne propozycje.

Pozdrawiam Robert

LukaSS
29 stycznia 2010, 10:54
Ale wymyśliłeś... na wulkana 1500 sie przesiąść ;)
Ja się przesiadłem z małego vulkana na enduro, bo czopery/dragi stwierdziłem że "nie jeżdzą".

goodbeer
29 stycznia 2010, 12:34
e tam - zrezygnowac z klasyki (mimo, ze "nie jezdzi") chyba bym nie potrafil (;
a VN 1500 to w sumie nawet fajny tapczan - tyle, ze na gladziutki asfalt jeno

marcinjunak
29 stycznia 2010, 14:23
Wiem że nie można porównywać intrudera 750 do 1.5 ale po przejechaniu się tym mniejszym stwierdziłem że ten motor nie jedzie :) na zakrętach strach się wykładać żeby nie zaczepić podnóżkami o glebę. Na szczęście namówiłem już właściciela tego motoru na duże enduro, spodobało mu się wiadro :( no ale i tak lepiej niż ten intruder :)

duszek
30 stycznia 2010, 21:11
Koła sprzedane !!!

Co do zmiany, z Teresą bardzo ciężko się rozstać, lecz zawsze chciałem mieć Nomada, toć to przecież też turystyk :H tylko lata po czarnym, zobaczymy :dntknw: co w praktyce pokaże życie. Już teraz wiem, że Teresa była bardzo zwinną maszynką. Vn-a przyprowadziłem wczoraj w nocy i już wiem, że jest grubą, mało zwinną "bertą".

Pozdrawiam Robert

fxrider
03 lutego 2010, 13:50
U mnie w piwnicy wciąż leżą koła po ST - jakby ktoś był zainteresowany zapraszam na PW.

pozdrawiam, Adam