PDA

Zobacz pełną wersję : [750] Sprzedam części do XTZ 750 - LISTA

PaT
08 maja 2010, 16:26
Witam.
Przykra rzecz miała miejsce, moja ST uległa przyziemieniu.
Historia smutna dla mnie i kandydata na nowego właściciela który ST przyziemił.
Pan odjechał bez motocykla za to szczuplejszy o kilkadziesiąt stówek.
(Przy okazji, każdemu polecam brać kasę do ręki przed jazdą próbną)

Rozważam rozsprzedanie motocykla na części dlatego chciałbym się zorientować czy jest popyt na naszym forum na części? Mogę też sprzedać całość.

Proszę pisać kogo co interesuje.
Na wszystkie pytania będę odpowiadał w tym wątku by pozostała informacja dla innych.

marcinjunak
08 maja 2010, 17:33
Wsadź jakieś zdjęcia, jak nie wygląda to źle to może całość uda się sprzedać a jeśli nie to dopiero się rozważy decyzję o rozkompletowaniu teresy :(
co za PIERDOŁA tak się przymierzałA do Twojego motoru?

PaT
08 maja 2010, 20:03
No właśnie K... znaczy pierdoła ;) (z szacunkiem dla być może, przeszłego forumowicza) cóż gabaryty tego moto potrafią zaskoczyć nie jednego.
Motocykl uderzony lewą stroną i przewrócony na prawą.
Mniej więcej wygląda to tak:

http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/05/p1100425-1.jpg

http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/05/p1100433z-1.jpg

http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/05/p1100427j-1.jpg

http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/05/p1100426n-1.jpg

Silnik, felgi + opony OK, lagi ruszone, chłodnica (nie rozszczelniona ale krzywa)
Silnik jest po wymianach eksploatacyjnych, regulacji, czyszczeniu gaźników i zaworów.

z dodatków moto ma kompletny stalowy oplot, nowy akumulator, zegary z wbudowanym wskaźnikiem napięcia ładowania, gniazdo 12V z zaślepką, Top Case Givi E460 + stelaż i zestaw do montażu światła STOP w tym kufrze - NOWY nie montowany.
wyglądający mniej więcej tak:

http://www.xtzclub.pl/images/imported/2010/05/Givi_E_460_przyjaciel_w_podrozy_9-1.jpg,

klak1981
08 maja 2010, 20:31
Ja biorę silnik na 100% chyba że uchodzi z niego życie.

ramzyk
08 maja 2010, 21:18
pre pierdółek jak ślizg łańcucha i jeszcze trochę drobnych bym wziął jak by można było....

mx-wulkan
08 maja 2010, 21:47
Ile chcesz za całosc?mam troche plastikow w tym malowaniu.

LukaSS
08 maja 2010, 22:30
Jestem zainteresowany kolektorami i lewym przełącznikiem. Ile chcesz za nie?

bielak
08 maja 2010, 22:34
heja sprzedałeś już ten motor, bo jak nie to potrzebowałbym ramę wraz z dokumentami o ile nie jest uszkodzona oczywiście daj znać pozdro

heja masz jeszcze ten motor czy sprzedałeś bo jak coś to potrzebuję ramę wraz z dokumentami o ile jest cała daj znać pozdro

ksenon
08 maja 2010, 23:35
na ile cenisz stacyjkę i korek wlewu zbiornika
+ kluczyki ?

BULLSON
09 maja 2010, 06:47
ja bym wzial cały oplot stalowy i ew. tylna pompe hamulcowa, jaka cena?

Bartas
09 maja 2010, 11:41
Boczki pod siedzenie. Swoją drogą, dlaczego nie skasowałeś całej kasy za motocykl? Ja bym dal gościowi moto, a zarekwirował kasę. Na ile wyceniłeś straty (tzn ile skasowałeś)?

marcinjunak
09 maja 2010, 14:53
Jeśli jeszcze aktualne to ile cenił byś za szybę jeśli nie jest popękana?

I jeszcze czy top case sprzedaż sam bez mocowania czy wszystko razem ze stelażem tylko? Jaka cena?

lukasz_vip
09 maja 2010, 16:02
Mi by szkoda to było na części rozsprzedać. Te malowanie plastików idzie spokojnie kupić.

PS. Jak można zniszczyć tak piękne moto :(

daro8367
10 maja 2010, 16:58
Witam mam pytanko czy masz moze na sprzedaz moduł zapłonowy lub nie masz pojecia kto ma do xtz 750

PaT
11 maja 2010, 12:22
Witam.
Moi drodzy, jak napisałem w pierwszym poście. Póki co jest to lista kto na co reflektuje? W chwili obecnej nie ma jeszcze konkretnej decyzji o sprzedaży w całości, częściach czy też naprawie.
Proszę wiec o wpisywanie co kogo interesuje. Na razie tyle.

ramzyk
11 maja 2010, 14:36
......oprócz ślizgu to jeszcze obudowę termostatu, może tylną felgę jak będę miał kaskę...

goodbeer
11 maja 2010, 22:26
to ja moze bym lyknal linke predkosciomierza

daro8367
13 maja 2010, 10:04
To kiedy bedzie wiadomo czy bedziesz sprzedawał go na czesci i czy ten moduł zapłonowy masz bo potrzebny mi jest zeby wyjechac bo nigdzie nie moge znalesc

sewer
13 maja 2010, 10:13
to ja moze bym lyknal linke predkosciomierza

linke kupisz za 25 zł nową

PaT
13 maja 2010, 12:06
Ile chcesz za całosc?mam troche plastikow w tym malowaniu.

Za całość tak jak na zdjęciach chcę 5,5tyś.
Motocykl technicznie (poza lagami) w pełni sprawny i doinwestowany eksploatacyjnie.
Oferta myślę nie dla handlarza, raczej dla kogoś kto szuka naprawdę zadbanego motocykla którym ma zamiar długo pojeździć, ma ograniczony budżet i jest w stanie poświęcić czas na doprowadzenie go do stanu idealnego.
Polecam i zapraszam.

rychu
21 maja 2010, 11:20
Podzielam pogląd, że szkoda na części ale jednak dopiszę się do listy.
Aluminiowy bagażnik i stelaż pod kufer bym kupił.
Z napędu jestem super zadowolony. Teresa ubrana jak dres ale trochę się na pewno przybrudzi ;)

sewer
21 maja 2010, 12:45
SZKODA NA GRATY
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1885254
kup sobie całą co zostanie rozsprzedaż ,ja bym tak zrobił

BULLSON
22 maja 2010, 09:37
ale to malowanie jst duzo brzydsze...

PaT
22 maja 2010, 20:34
Podzielam pogląd, że szkoda na części ale jednak dopiszę się do listy.
Aluminiowy bagażnik i stelaż pod kufer bym kupił.
Z napędu jestem super zadowolony. Teresa ubrana jak dres ale trochę się na pewno przybrudzi ;)

Jak już Rychu wiesz, póki co chcę sprzedać całość ponieważ nie mam czasu rozkręcać ST.
Aluminiowy bagażnik mam razem z oryginalną plastikową pokrywką zamykaną na kluczyk pasujący do wlewu paliwa i stacyjki.
Stelaż pod kufer mam, natomiast płyta na którą kufer się wpina chyba jest krzywa... :(

Daj gdzieś zdjęcie jak wygląda ST z nowym napędem, może foto dla porównania ze starym łańcuchem?
Jak dres...?

SZKODA NA GRATY
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1885254
kup sobie całą co zostanie rozsprzedaż ,ja bym tak zrobił

Dzięki za info, ciekawa propozycja do rozważenia. Na razie jednak temat sprzedaży całości aktualny ponieważ jak wspomniałem wcześniej brak czasu na przeszczepy czy rozsprzedaż. :(

ale to malowanie jst duzo brzydsze...

Podzielam zdanie... ;) chociaż mogłoby być bazą pod projekt nowego malowania. :)

daro8367
23 maja 2010, 14:16
To jak bedzie z tym modułem zapłonowym sprzedasz go?

sewer
24 maja 2010, 18:07
Jak już Rychu wiesz, póki co chcę sprzedać całość ponieważ nie mam czasu rozkręcać ST.
Aluminiowy bagażnik mam razem z oryginalną plastikową pokrywką zamykaną na kluczyk pasujący do wlewu paliwa i stacyjki.
Stelaż pod kufer mam, natomiast płyta na którą kufer się wpina chyba jest krzywa... :(

Daj gdzieś zdjęcie jak wygląda ST z nowym napędem, może foto dla porównania ze starym łańcuchem?
Jak dres...?

Dzięki za info, ciekawa propozycja do rozważenia. Na razie jednak temat sprzedaży całości aktualny ponieważ jak wspomniałem wcześniej brak czasu na przeszczepy czy rozsprzedaż. :(

Podzielam zdanie... ;) chociaż mogłoby być bazą pod projekt nowego malowania. :)

a od kiedy się na kolorze jeździ

sewer
24 maja 2010, 18:09
zmiana tablicy rejestracyjnej to wcale tak dużo czasu nie zajmuje

seba
01 czerwca 2010, 18:19
zamawiam obudowę termostatu i końcówki kierownicy(cieżarki)

mock
02 czerwca 2010, 13:12
Ja zaklepuję kanapę (o ile jest cała i zdrowa)

jakby co, to - ascona79@interia.pl

Mateusz Woj
07 czerwca 2010, 17:14
Kupie całą! Podaj mi swój numer na PW albo maila.

PaT
17 czerwca 2010, 12:25
Motocykl jednak będzie naprawiany.
W tej sytuacji odwołuję sprzedaż w całości lub na części.