Zobacz pełną wersję : regeneracja tylnego amortyzatora
mario_xt600
24 maja 2012, 19:31
witam
potrzebuję namiar na firmę która regeneruje tylne amorki. potrzeba zrobić chrom,uszczelnienie i łozyska.
Kiedyś była taka firma koło Poznania ale wyparowały mi namiary.Seba-moto i firma z gdańska są mi znane.Proszę o inne propozycje.
czeczen
24 maja 2012, 20:21
Podobno zna się gość na robocie - http://www.20suspension.pl/
jeszcze jedno:
Nie jestem pewien czy obecnie działa- ale w okolicy Piekar Śląskich masz jakiegoś speca którego wołają Szuvar - ale nie mam namiarów - usłyszałem o nim w Krakowie podczas rozmowy z gośćmi startującymi w FMX - chwalili gościa za jakość i bardzo korzystne ceny.
i jeszcze jedno - Kowal zawiózł mój amorek do regeneracji do Krakowa - na razie nie mówię nic o jakości bo jeszcze nie odebrałem :) ale ceny podobno przystępne - po namiary przekręć do Kowala
fxrider
24 maja 2012, 20:57
W poznaniu był (jest?) HRG, który się tym zajmował.
Co do chromu - IMO lepiej byłoby kupić na części amorek z dobrym chromem na prostej sztycy niż bawić się w prostowanie i chromowanie.
mario_xt600
24 maja 2012, 21:23
W poznaniu był (jest?) HRG, który się tym zajmował.
Co do chromu - IMO lepiej byłoby kupić na części amorek z dobrym chromem na prostej sztycy niż bawić się w prostowanie i chromowanie.
kiedyś właśnie ktoś z okolicy poznania zrobił mi całkowitą regenerację z chromem na tłoczysku i powiem że za 250,00 zeta trzy sezony w DR350 amorek wytrzymał:)
mario_xt600
24 maja 2012, 21:35
Podobno zna się gość na robocie - http://www.20suspension.pl/
jeszcze jedno:
Nie jestem pewien czy obecnie działa- ale w okolicy Piekar Śląskich masz jakiegoś speca którego wołają Szuvar - ale nie mam namiarów - usłyszałem o nim w Krakowie podczas rozmowy z gośćmi startującymi w FMX - chwalili gościa za jakość i bardzo korzystne ceny.
i jeszcze jedno - Kowal zawiózł mój amorek do regeneracji do Krakowa - na razie nie mówię nic o jakości bo jeszcze nie odebrałem :) ale ceny podobno przystępne - po namiary przekręć do Kowala
jutro zadzwonię i zapytam co i jak:)
KubaPOZ
31 stycznia 2013, 00:41
Koło Poznania to jeszcze www.serwis.lastlap.pl autoryzowany.