PDA

Zobacz pełną wersję : [660] Uszczelniacze zawieszenia - gdzie kupie kompletne?

doktor
25 czerwca 2010, 19:02
Witam. Jako, że we wszystkich sklepach, które odwiedziłem spotkałem się tylko i wyłącznie z uszczelniaczem tzw uszczelniającym - tym który jest montowany jako drugi, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę dostać tan pierwszy;) tzw zbierający.
Jeśli ktoś w ostatnim czasie dokonywał zakupu w/w kompletu uszczelniaczy, proszę o informacje gdzie można owy komplet dostać(sprawdzony i rozmiar zgodny z oryginałem).

Oczywiście chodzi o komplet do małej tenerki:)
Pozdrawiam.

LukaSS
25 czerwca 2010, 21:32
Znaczy się chcesz po prostu osłonę przeciwpyłową kupić, a nie uszczelniacz? Ten który widać po ściagnięciu harmonijek?
Tylko Yamaha.
Daj znać ile to kosztuje, ponieważ mam je do wymiany.

marcinjunak
28 czerwca 2010, 12:56
Zadzwoń do Olek Motocykle. Mają tam całą ofertę all balls i myślę że uszczelniacze olejowe na pewno będą. Co do uszczelniaczy pyłowych (zgarniających) nie wiem ale zapytać możesz. Ja do ktma kupowałem oba.

zzwierzchu
21 sierpnia 2012, 11:55
Trochę odgrzewam temat, ale chyba nie został on tu do końca wyjaśniony. Zdobył ktoś w końcu tą gumę przeciwpyłową? Chce za jedną robotą wymienić komplet w zawieszeniu a nigdzie w katalogach nie ma do XTZ 750:/ Ktoś pomoże? A może darować sobie i ich nie wymieniać?!

rootolf
21 sierpnia 2012, 12:12
Trochę odgrzewam temat, ale chyba nie został on tu do końca wyjaśniony. Zdobył ktoś w końcu tą gumę przeciwpyłową? Chce za jedną robotą wymienić komplet w zawieszeniu a nigdzie w katalogach nie ma do XTZ 750:/ Ktoś pomoże? A może darować sobie i ich nie wymieniać?!

Uszczelniacz przeciwpyłowy, czy gumę na lagi?

LukaSS
21 sierpnia 2012, 12:13
W katalogach są :) W sprzedaży już nie uświadczysz, Yamaha ich nie produkuje. chyba, że masz cierpliwość i coś dobierzesz z zamienników.

I uzupełnij w profilu jaki masz motocykl ;)

zzwierzchu
21 sierpnia 2012, 13:23
Właśnie uzupełniłem:) Dopiero od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Tereski więc powoli będę uzupełniał profil. Wracając do tematu, rootolf chodziło mi o uszczelniacz przeciwpyłowy, ale tak jak zauważył LukaSS są tylko w katalogach ale nigdzie nie można ich dostać:/ Wychodzi na to że wymienię tylko uszczelniacze olejowe.