Zobacz pełną wersję : [750] kierownica
jumper
29 czerwca 2010, 17:15
Witam mam do sprzedania oryginalną kierownice do dużej teresy i oryginalne handbary osłony na dłonie kielnia około 100 zł, handbary 50zł.
Laguna
29 czerwca 2010, 17:19
Przepraszam za wcinkę w ogłoszenie...ale
Sprzedajesz bo zmieniłeś na coś lepszego?
Pytam bo szukam jakieś fajnej/dobrej/solidnej/wytrzymałej kiery do tereski;-)
jumper
29 czerwca 2010, 18:34
hej ja zmieniam na taką http://www.agmot.pl/sklep.php?k=49&cz=1 nie wiem czy dobrze robie ale spróbuje wydaje mi sie że będzie lepiej wyglądać
Czarny
05 lipca 2010, 14:19
A konkretnie jaką kupiłeś i czy jesteś zadowolony ?
jumper
05 lipca 2010, 18:20
http://www.agmot.pl/foto.php?i=57667 . kupiłem taką i jestem zadowolony siedzi sie troszke bardziej nachylony do przodu ale pozycja jest wygodna i ta kiera jest troszkę szersza o pare cm.dla mnie jest wporzo.
LukaSS
05 lipca 2010, 20:18
Ale to kierownica Renthala czy gąbka tylko?
Jak w stosunku do oryginału pod względem kształu się ona ma? Wyższa, niższa (wiem już, że szersza)
Czy można z niej wywalić poprzeczkę? Do czego tak naprawdę jest ta poprzeczka? Czy do tego, aby kiera bardziej była wytrzymała w terenie? Bo chyba na asfalcie jest to zbędne, czy nie?
Kierownica jest alu czy stalowa?
lukasz_vip
05 lipca 2010, 21:01
Ta kiera to gnie się przy pierwszej lepszej glebie ;] Wszystko do 120zł na allegro to ładne kolorowe zabawki z chin. Za dobrą kierę trzeba dać nawet do 300zł. Ostatnio temat poruszany na suzukidr.pl
Co do poprzeczki to usztywnia kierownicę. Jak ją ściągniesz w tym chińskim badziewiu to gnie się w rękach ;]
jumper
06 lipca 2010, 14:45
załoze sie orginalna kiera jest gorsza od tej co kupiłem i mam .dla mnie super sie jeździ po zmianie.ta kiera jest niższa o jakieś 3 cm i jest nie dużo szersza.wygodniej wchodzi sie w zakręty, przy szerszej kierownicy