Siemanko moze czas kombinować z wiosennym zlotem xtz jak macie jakies pomysly co gdzie kiedy to proponuje cos zacząć działać Pozdro
Printable View
Siemanko moze czas kombinować z wiosennym zlotem xtz jak macie jakies pomysly co gdzie kiedy to proponuje cos zacząć działać Pozdro
Kiedy to chyba wiadomo... jak to było ustalane przez Radę Starszych...hehehe na zlocie u Adama , zloty zawsze w przedostatni weekend maja i września (ostatniego w Zamrzenicy sie nie trzymaliśmy z datą z wiadomych powodów) . Tak więc wiosenny w tym roku wypada 21-23 maja i to powinno być juz po za tematem. Co do miejsca to już może wkońcu jakieś centrum ... Baciar coś gadał że może MRU załatwić , ale on to nie często tu bywa... no ludziska ... trzeba szybko załatwiać bo jak już wszystko ruszy to może byc problem z miejscem. Wiem że chłopaki z XT660 już od jakiegoś czasu ogarniają zlot wiosenny i mają już zapisy na miejsca.
MRU odpada, dzisiaj zimno
Xt660 maja ten sam termin na.2.na raz nie bede proponuję zrobic na poaczatku maja .
Witam. Wiem ze ryby i juniorzy glosu nie maja:lol2:
Termin bez znaczenia, ale miejsce juz tak... Jakos po srodku naszego kraju? Pozdrawiam...
Ps. Ja nic nie mowilem;)... A MRU... Czemu nie?
Trzeba poszukac w centralnej polsce hakiegos chetnego ośrodka rozgladajcie sie.
Piątek?
Czyli klasycznie trzeba wrócić w okolice Jeziorska.
MRU to super temat, a pisałem że zimno bo właśnie wróciłem. Centralna Polska jest nudna, jeśli nie MRU to może znowu Zamrzenica? Bylo super i trasy fajne.
Też ładnie.
Przez przypadek usunąłem moje wcześniejsze wpisy. Dlatego wklejam ponownie miejsce o którym wspomniałem.
Kujanki
https://maps.app.goo.gl/m9MUjwvqzPWv7rYv7
Znajdują się tam 2 ośrodki z większą ilością domków, oprócz tego są liczne pojedyncze domki z możliwością wynajęcia. Ośrodki coś na styl Zamrzenicy, lecz nie ma tam żadnej stołówki. Miejsce o tyle fajne , że jest czyste jezioro, możliwość wynajęcia sprzętu pływającego. W okolicy lasy , w dalszej liczne jeziora i trasa TET która przebiega właściwie przy drugim krańcu jeziora.
Czwmu chodzi mi o centralna polske bo więcej osob moze byc na zlocie z calej polski pozdro
Nie licząc zlotu u Adama to ostatnie zloty były w naszych terenach, ja jestem za MRU
Mi jest wszystko jedno gdzie, ale poczatek maja moze byc slaby - pierwszy wypada w sobote, trzeci w poniedzialek, wiec pewnie duzo ludzi bedzie mialo wolne 1-9 maja, wiec ewentualnie 15-16 jest dla mnie sensowna opcja, jesli nie ten 22-23...
Stara prawda mówi że gdziekolwiek byśmy się nie umówili, to ci co chcą to dadzą radę i przyjadą. Nawet do Braniewa:) jakby co.
Jest opcja serock pod warszwa bylwm tam.kiedys na zlocie xt660 spoko ośrodek i jest gdzie latac.
- - - Zaktualizowano - - -
Na poczatek proponuje zrobic ankiete i wbrac date paczatwk maja środek junka weź cos.tam.ogarnij
Co to za przyjemność jechać blisko na zlot ?
Ale zlot musiał by być w Częstochowie
Znikopis chodzi o to zeby wiecej osob dojecjalo z calej polski jak chcesz pojeździć to wyjedz wcześniej wyjezdzij zbiornik i na zlot hehe.Jak narazie nie ustaliliśmy daty.
Wiem że jak najwięcej,a daty zlotów chyba ustalaliśmy.
Dobra zróbmy w Warszawie na stadionie narodowym :crazy2::wiesniak::lol2:
Hej, zróbmy ankietę, dając do wyboru dwie, max trzy daty. Co prawda były ustalane na sztywno, zmiana o tydzień w jedna lub drugą chyba jednak będzie akceptowalna :)
w tym roku z racji tego że prawie 3 razy z rzędu ogarniałem spotkanie, to miałem postanowienie że teraz nie wypowiadam się itp... czekam kurna na gotowaca... ale kurła , no nie mogę!!!... prawie jak zawsze ... ankieta tego, ankieta tamtego, czego innego i jeszcze ankieta czy robic ankiete...i wkońcu cos ustalone będzie na wiosnę 2025 roku. daty twarde były ustalone po to żeby już nie tracić czasu , nie mieszać i nawet za kilka lat jak dozyjemy wiedzieć że przedostatni weekend maja i września w 2030 roku mam zajęte bo jade na zlot... zawsze komuś coś będzie nie pasowało z datą danego roku , a bo wypadek losowy, albo wesele czy jestem członkiek jeszcze innego klubu i tam już ta sama data zaklepana od dawna ( bo inni nie robia ankiet tylko już robią rezerwację i zapisy na miejsca) ... miało nam to ułatwić rozpisanie własnego kalendarza , a nie komplikować. JA twardo jestem za 21-23 maja jak to było ustalane wcześniej, a nawet już mam zarezerwowany termin na wrzesien żeby nic innego nie planować. czy my musimy sobie tak zawsze utrudniać.
Rok temu na wiosnę jak zaczeli cos otwierać to była szybka piłka ...zadzwoniłem do Junaka... Marcin jedziemy do Gaj-grzmięcy tego i tego dnia...pewnie , wrzucaj na forum... kurna i za miesiąc się spotkaliśmy. Nikt nie marudził że data nie , albo że znowu to samo miejsce , kto mógł to był , a komu nie pasowało to nie był.
Masz datę to już problem z głowy z szukaniem ośrodka... a tak to bo terminy zajęte , albo wybierać datę pod ośrodek ... miejsce ta sama bajka ... może wybrać rejon gdzie nie ma żadnego klubowicza w promieniu 200km to nik nie będzie miał pod nosem.
A może tak wkońcu jakiś chętny na organizatora bo jak narazie to widze że nikt się nie wychyla. Data jest , tylko miejscówka , pełen pakiet , bez dziadowania i szukania na Pyszne.pl bo taniej ... lista , zapisy , pełne wpłaty bo to się najlepiej sprawdza i dziękuje , widzimy się na miejscu...
jak kogoś uraziłem to sorki ... twardym trzeba być
Kuba -Ja to wiesz, do piekarnika na 3 zdrowaśki :egyptian:;)
mnie najbardziej :)
Nie ma co pie..olić, termin jest, miejsce jest, jak się komuś nie podoba dziękuję, każdy ma swoje priorytety.
Paweł, dzwoń i zapisuj termin.
Temat na forum już jest. Jeśli oczywiście chcesz się podjąć organizacji.
Ja tym razem odpuszczę organizowania... za dużo na głowę w tym roku mi wlazło problemów. Śmiało kto chętny na organizację wiosennego?? Data jest... Junak wrzuć na żółty pasek info z datą... Tylko trzeba ogarnąć miejscówkę...gdzie to będzie??... nie ważne... dostosujemy się.
Tomek, dawaj, jak w tamtym roku, Gaj i h,,j. :)
A już się cieszyłem na rajd po Warszawie i nocleg na narodowym :wiesniak:
Ale co zrobić jak chłopaki z blokowisk na wieś ciągną, do tych łąk zielonych, lasów pachnących, jezior błękitnych, do pysznej ryby ze Skarlanki
co ja poradzę o.O no nic Dobra jak wszyscy się zgadzają to ogarnę temat :wiesniak::superman:
Co jak co ale ta ryba za mną chodzi za każdym razem jak pomyślę o zlocie.
ja ne TEJ rybie juz bylem ze 3 razy z familia i jeszcze raz ze znajomymi, wiec ja dla samej ryby moge jechac ;-)
Tomek 14 16 maj klep miejsce nie piezdzisz traktorem pp stolicy hehe dowiedz sie czy bedzie czynne stołówka itd..
no to kiedy w końcu ? 14-16 czy 21-23 ?