od twojej strony to tylko kojarzę że Maciek Borowy może śmigać .... on zza Wałcza leci, ale może być trudno się z nim umówić bo bardzo rzadko tu zagląda...
ja lece z Bydgoszczy i jestem umówiony z Tomaszem podrodze w Chełmży
Printable View
a gdzie ten Złotów jest.... a już wiem koło Piły. Moim tempem będę w Pile około 11,30- 12 tak więc na wzgórzu 16-17.jak komuś takie tępo odpowiada może mnie dogonić i przegonić między Piłą a Bydgoszczą.
Zostały 2 dni do naszego spotkania na miejscu chciałbym żeby wszystko poszło sprawnie, każdy po przybyciu pierwsze co robi to melduje się u mnie , rozliczamy się za wyżywienie i nocleg , podajecie swój nik z forum a ja już was poprowadzę za rączkę, fajnie by było jak byście mieli przygotowaną sumę , żeby nie tracić czasu z szukaniem drobnych, nie ma możliwości płacenia kartą , kanapowcy pamiętajcie rozliczyć się z kolegami
Wieczorem mamy wiatę z grilem do dyspozycji , pamiętajcie o prowiancie na ruszt
Jeśli jeszcze ktoś zdecyduje się przyjechać, nie pisać już wiadomości tylko dzwonić do mnie - 517858155
- - - Zaktualizowano - - -
W sobotę śniadanie o 8
obiad możemy mieć od godziny 14 do 17 musimy ustalić na którą dokładnie do piątku
Kajaki są do dyspozycji gości, trzeba tylko wcześniej zgłosić chęć skorzystania
W piątek po wieczornej integracji nie sprzątamy, ale w sobotę rano trzeba posprzątać , jeśli komuś zaszkodzi kiełbaska i puści pawia - nie mam pretensji każdemu może się przydarzyć - ale sprząta to osobiście
Przypominam!!!!!!!!
Cześć ekipa, planujemy z Mariolą do was przyjechać w sobotę wczesnym popołudniem. Będziemy naszym kamperem 4x4 bo póki co nie ma innej opcji. Fajnie będzie was znów zobaczyć.
....Johny Beeeee - tyle lat.... a już myślałem że wcześniej Cie znajde jako skamieline w bursztynie nad morzem w Sopocie niż w Gaii Grzmiącej na zlocie.... ;);) ale sie zrymowałoooooooo
Zlot oldbojów:hiehie:
Siedlar garnek weź
Do garnka coś wezme... Garnek się znajdzie:lol:
Integracyjna Biala czy kolorowa?
Integracyjna biala czy kolorowa?
Może być:)
http://www.xtzclub.pl/images/importe...f463acd5-1.jpg
My już pijemy [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam. Z powodów czysto prywatnych nie będę jednak mógł uczestniczyć na zlocie (Na Wzgórzu). Odstapie swoje miejsce komuś jeżeli ktoś by chciał. Pozdrawiam Wszystkich udanej integracji:)
A za wyżywienie kto zapłaci ??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Udanej imprezy! :)
Hej. startuje o 12stej, powinienem być ok.18stej - szybciej się nie da bo punkty blokują.
Janas jutro pewnie będzie Załącznik 28775