:grin::grin::grin::thumbsup:
Printable View
My juz w domu dziekujmy za zlocik i organizację dobrze byla was wszystkich widzieć. Pozdro
Dotarłem bezpiecznie . Co mogę napisać...liczyłem na konstruktywne , merytoryczne spotkanie, wręcz bym powiedział że liczyłem na jakieś przeżycie duchowe.... a tu Murwa Kać znowu jedna wielka libacja alkoholowa....BYŁO ZAJEBIŚCIE!!!!! Super się spotkać ze stałą ekipą i poznać też resztę. Dzięki Kierownikowi za chęć w ponownej organizacji. Teraz do września ... Jakaś centralna lub MRU :up:
Było zacnie,
widać mało nowych ale ważne że stara ekipa się trzyma :)
Ja też już w domciu,dzięki Tomek za zorganizowanie spotkania.Dobrze było znowu Was spotkać i poznać nowe twarze, było zajebiście i do następnego.
Ja też już od 13 w domu, cały i suchy. Dzięki wielkie za spotkanie, miło było spotkać wszystkich osobiście chociaż nie z każdym pogadałem i jeszcze pewnie trochę mi zajmie połączenie twarzy z imieniem (bądź ksywą z forum). Było zacnie i żałuje, że dopiero teraz wybrałem się na zlot :)
Dzieki wszystkim za suoer atmosfere
350km na trójce kilka przejebanych czerwonych zeby się nie zatrzymywać ale dotarlem
Dzięki za spotkanie i cierpliwość. Też dojechałem niespiesznie po drodze zwiedzając zabytki. Do następnego.
Czekamy na jakąś foto relację.
Jak zawsze sympatycznie i wesoło. Dzięki Tomek za chęci.
Hej. Ja tez na miejscu od kilku godzin. Bylo pozytywnie. Ciesze sie ze moglem Was poznać i zrobic wspolne kółeczko. Pozdrawiam... Do zobaczenia
Dzięki wszystkim za spotkanie.
Organizatorom za poświęcony czas i cierpliwość.
https://youtu.be/nyN1yNAe-X8
.........dojechane.... Ogromne podziękowania dla Tomka za czas który poświęcił w organizacji. Tradycyjnie było wesoło....trzeba by co w Cesarstwie Kieleckim wymyśleć....
Juz dawno w domu, dzieki, dawno takiego stanu nie widzialem!
Załącznik 28778
Pojedynczy oddział z pod jasnej góry też dojechał [emoji846]
Z podziękowaniami dla Tomasza
I reszty ekipy [emoji846]
Nie wspomnę o meczu w piłkę odbijana gdzie KTM-Y się poddały i nie chcieli tie-breaka o wszystko zagrac [emoji38][emoji38][emoji38]
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Dzięki wszystkim za spotkanie, mega atmosfera. Do następnego razu! (Oby już na motocyklu :])
Dziękuję wszystkim za spotkanie. Było jak zwykle. Na zakończenie otarliśmy się o smutek na szczęście Panowie byli wyrozumiali i skończyło się pouczeniem. PozdrawiamZałącznik 28779
Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie! :] Załącznik 28780
Dzięki Tomasz za organizację i świetną atmosferę, do następnego :)
Więc tak, planowałem zwrócić kasę tym co wpłacili na początku ale nie mogli przyjechać,w to miejsce przyjechali inni i kasa była, niestety plan się nie powiódł ponieważ padł rekord zużycia prądu :surprise:i kasa poszła na prąd,nie jest dla mnie dziwne że grzaliśmy sobie w domkach - wiadomo było zimno.
Ale panowie z apartamentu przeszli samych siebie zostawiając wszystkie grzejniki na max i otwarte okna, może chcieli ogrzać cały ośrodek w ten sposób- nie wiem :omg:.
miałem nie wspominać ale pierdole i wspomnę, zostawili po sobie taki syf, że jak to powiedział właściciel ośrodka- nikt nigdy takiego nie zostawił .
Odbieram takie zachowanie jako kompletny brak szacunku do mnie i do właścicieli ośrodka, zniechęciło mnie to skutecznie do organizowania zlotów.
Po negocjacjach z właścicielem ośrodka stanęło na tym że możemy tam dalej robić zloty- ale to już nie ja