Żeby byla jasność bo niektórzy mogą nie wiedzieć, to że będziemy mieli moto nie znaczy że na nim przyjeżdżamy
1. siedlar - moto
2. pała - moto
3. perez - moto
4. czeczen -moto
5. Mariusz- moto
6.7. Jacu,Kaśka - moto - jak poskłada
8. Erni - moto
9. Marcinjunak - auto, nocleg od piątku
10. mas3 - moto lub auto/moto w zależności od pogody
11. giennios - auto z moto. Mam jeszcze jedno miejsce dla moto plus kierownik, moge kogos zabrac z rmia kielc lub jakos po trasie
12. Wojtek - moto
13. menda - moto
14.Cinek - chyba moto
15. Filip
Siedlar daj znać jak z kasą tzn ile i gdzie przelać. Ja się piszę od późnego piątku.
Może by przy okazji ogarnąć jakieś koszulki forumowe i na 10-lecie xtzclub? Zapytałem wczoraj @Abel czy by nie ogarnął tematu i ile by to kosztowało. Cena koło 35 zł/szt przy około 20stu sztukach w zależności jaki projekt sobie wymyślimy. Koszulki na dobrej bawełnie ponoć.
Nooo ja się pisze, mały dopisek na cycku pustynna burza 2018 i biorę w ciemno. Byle nie czarna
Z kasą się odezwę.
Pozdrawiam
to może coś takiego w kolorze szarym/grafitowym
szablon-koszulki.jpg
Jeśli było by OK, to ustalę ile by to kosztowało
Ja się piszę. Choć cały czas nie wiem czy uda mi się dojechać na pustynię. Dlatego też nie zapisałem się.
Ale na koszulkę jestem chętny. Nawet dwie. Albo trzy![]()
...tylko silnych los obdarza hojnie...
Abel mi odpowiedział, że
robi hafty i haft na koszulce tego rozmiaru na plecach będzie drogi i nie wygodny w użytkowaniu (gruby) więc proponuje logo przenieść na drugiego cycka. Czyli po prawej logo, po lewej napis. Ja bym wolał logo na karku mniejsze bo na obu cyckach będzie przytłaczająco.
szablon-koszulki.jpg
Koszt dalej pozostał by po 35 zł sztuka plus ewentualne wysyłki.
Rozmiarówka: https://www.adler.info/PL/pl/Article...miarow-92/?i=1
żeby nie mieszać z druga listą walcie na priva kto by chciał i ile. 22.01.2018 trzeba złożyć zamówienie, żeby było na zlot więc 21.01 zamykam listę.
1. siedlar - moto
2. pała - moto
3. perez - moto
4. czeczen -moto
5. Mariusz- moto
8. Erni - moto
11. giennios - auto z moto. Mam jeszcze jedno miejsce dla moto plus kierownik, moge kogos zabrac z rmia kielc lub jakos po trasie
12. Wojtek - moto
13. menda - moto
14.Cinek - chyba moto
15. Filip
17. Dwóch od pereza![]()
W poniedziałek rano przesyłam zamówienie na koszuli, tak że jak się jeszcze ktoś zastanawia to się nie zastanawiać tylko zamawiać!
Wpłaciłem zaliczkę. Kwota za pokój to ok. 33 zł. Będzie to jeszcze zależało jeszcze od tego ilu nas będzie. W każdym razie nie będzie to mniej niż 30 zł. Do zobaczenia!!!
1. siedlar - moto
2. pała - moto
3. perez - moto
4. czeczen -moto
5. Mariusz- moto
8. Erni - moto
12. Wojtek - moto
13. menda - moto
14.Cinek - chyba moto
15. Filip
17. Dwóch od pereza
18. Daro
19. Beniamin - auto
"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
http://mzudesign.pl/ Pozwoliłem sobie dodać na stronie filmik jak haftujemy logo forum xtz na koszulkach i polarach![]()
świetnie! szkoda, że tak krótko![]()
Też się boje... Ale panowie!! Jeździmy, jeździmy!
Giani a można sie załapać na koszulkę jak cie nie ma ?? ? też mnie zabraknie w tym roku ....
ale koszulkę też bym kupił![]()
Pisz do masa3 on organizował koszulki od Abela.
Ale nie wiem czy nie za późno już.
...tylko silnych los obdarza hojnie...
Wal już do Abela, może się zgodzi na indywidualne zamówienia. Do mnie zeszło zamówień na 11 koszulek. To ogarnąłem (zamówiłem i zapłaciłem) i czekam na wysyłkę.
Panie kierowniku!!! - Plan na sobotę? Start w teren z bazy? Jakaś godzina?![]()
Przemo zabierz moja koszulkęno i niech błoto będzie z wami ... udanej konsumpcji pozdro
![]()