My juz w domu dziekujmy za zlocik i organizację dobrze byla was wszystkich widzieć. Pozdro
Dotarłem bezpiecznie . Co mogę napisać...liczyłem na konstruktywne , merytoryczne spotkanie, wręcz bym powiedział że liczyłem na jakieś przeżycie duchowe.... a tu Murwa Kać znowu jedna wielka libacja alkoholowa....BYŁO ZAJEBIŚCIE!!!!! Super się spotkać ze stałą ekipą i poznać też resztę. Dzięki Kierownikowi za chęć w ponownej organizacji. Teraz do września ... Jakaś centralna lub MRU![]()
Było zacnie,
widać mało nowych ale ważne że stara ekipa się trzyma![]()
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz Hidden Content
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy Hidden Content
Hidden Content
Ja też już w domciu,dzięki Tomek za zorganizowanie spotkania.Dobrze było znowu Was spotkać i poznać nowe twarze, było zajebiście i do następnego.
Ja też już od 13 w domu, cały i suchy. Dzięki wielkie za spotkanie, miło było spotkać wszystkich osobiście chociaż nie z każdym pogadałem i jeszcze pewnie trochę mi zajmie połączenie twarzy z imieniem (bądź ksywą z forum). Było zacnie i żałuje, że dopiero teraz wybrałem się na zlot![]()
secretgarage.pl
Dzieki wszystkim za suoer atmosfere
350km na trójce kilka przejebanych czerwonych zeby się nie zatrzymywać ale dotarlem
Dzięki za spotkanie i cierpliwość. Też dojechałem niespiesznie po drodze zwiedzając zabytki. Do następnego.
Czekamy na jakąś foto relację.
Jak zawsze sympatycznie i wesoło. Dzięki Tomek za chęci.
Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Hej. Ja tez na miejscu od kilku godzin. Bylo pozytywnie. Ciesze sie ze moglem Was poznać i zrobic wspolne kółeczko. Pozdrawiam... Do zobaczenia
Dzięki wszystkim za spotkanie.
Organizatorom za poświęcony czas i cierpliwość.
https://youtu.be/nyN1yNAe-X8
.........dojechane.... Ogromne podziękowania dla Tomka za czas który poświęcił w organizacji. Tradycyjnie było wesoło....trzeba by co w Cesarstwie Kieleckim wymyśleć....
Juz dawno w domu, dzieki, dawno takiego stanu nie widzialem!
IMG_6863.jpg
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde Hidden Content
Pojedynczy oddział z pod jasnej góry też dojechał
Z podziękowaniami dla Tomasza
I reszty ekipy
Nie wspomnę o meczu w piłkę odbijana gdzie KTM-Y się poddały i nie chcieli tie-breaka o wszystko zagrac
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Dzięki wszystkim za spotkanie, mega atmosfera. Do następnego razu! (Oby już na motocyklu)
Dziękuję wszystkim za spotkanie. Było jak zwykle. Na zakończenie otarliśmy się o smutek na szczęście Panowie byli wyrozumiali i skończyło się pouczeniem. PozdrawiamIMG_20210523_114500.jpg
Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie!189425928_785118595532383_6641709395362751857_n.jpg
Dzięki Tomasz za organizację i świetną atmosferę, do następnego![]()
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Więc tak, planowałem zwrócić kasę tym co wpłacili na początku ale nie mogli przyjechać,w to miejsce przyjechali inni i kasa była, niestety plan się nie powiódł ponieważ padł rekord zużycia prądui kasa poszła na prąd,nie jest dla mnie dziwne że grzaliśmy sobie w domkach - wiadomo było zimno.
Ale panowie z apartamentu przeszli samych siebie zostawiając wszystkie grzejniki na max i otwarte okna, może chcieli ogrzać cały ośrodek w ten sposób- nie wiem.
miałem nie wspominać ale pierdole i wspomnę, zostawili po sobie taki syf, że jak to powiedział właściciel ośrodka- nikt nigdy takiego nie zostawił .
Odbieram takie zachowanie jako kompletny brak szacunku do mnie i do właścicieli ośrodka, zniechęciło mnie to skutecznie do organizowania zlotów.
Po negocjacjach z właścicielem ośrodka stanęło na tym że możemy tam dalej robić zloty- ale to już nie ja