Siemanko moze czas kombinowaæ z wiosennym zlotem xtz jak macie jakies pomysly co gdzie kiedy to proponuje cos zacz±æ dzia³aæ Pozdro
Siemanko moze czas kombinowaæ z wiosennym zlotem xtz jak macie jakies pomysly co gdzie kiedy to proponuje cos zacz±æ dzia³aæ Pozdro
Kiedy to chyba wiadomo... jak to by³o ustalane przez Radê Starszych...hehehe na zlocie u Adama , zloty zawsze w przedostatni weekend maja i wrze¶nia (ostatniego w Zamrzenicy sie nie trzymali¶my z dat± z wiadomych powodów) . Tak wiêc wiosenny w tym roku wypada 21-23 maja i to powinno byæ juz po za tematem. Co do miejsca to ju¿ mo¿e wkoñcu jakie¶ centrum ... Baciar co¶ gada³ ¿e mo¿e MRU za³atwiæ , ale on to nie czêsto tu bywa... no ludziska ... trzeba szybko za³atwiaæ bo jak ju¿ wszystko ruszy to mo¿e byc problem z miejscem. Wiem ¿e ch³opaki z XT660 ju¿ od jakiego¶ czasu ogarniaj± zlot wiosenny i maj± ju¿ zapisy na miejsca.
Xt660 maja ten sam termin na.2.na raz nie bede proponujê zrobic na poaczatku maja .
Witam. Wiem ze ryby i juniorzy glosu nie maja
Termin bez znaczenia, ale miejsce juz tak... Jakos po srodku naszego kraju? Pozdrawiam...
Ps. Ja nic nie mowilem... A MRU... Czemu nie?
Ostatnio edytowane przez Partician ; 14 lutego 2021 o 13:54
Trzeba poszukac w centralnej polsce hakiegos chetnego o¶rodka rozgladajcie sie.
Pi±tek?
Czyli klasycznie trzeba wróciæ w okolice Jeziorska.
"Na dobry pocz±tek - jed¼ na koniec ¶wiata"
MRU to super temat, a pisa³em ¿e zimno bo w³a¶nie wróci³em. Centralna Polska jest nudna, je¶li nie MRU to mo¿e znowu Zamrzenica? Bylo super i trasy fajne.
Przez przypadek usun±³em moje wcze¶niejsze wpisy. Dlatego wklejam ponownie miejsce o którym wspomnia³em.
Kujanki
https://maps.app.goo.gl/m9MUjwvqzPWv7rYv7
Znajduj± siê tam 2 o¶rodki z wiêksz± ilo¶ci± domków, oprócz tego s± liczne pojedyncze domki z mo¿liwo¶ci± wynajêcia. O¶rodki co¶ na styl Zamrzenicy, lecz nie ma tam ¿adnej sto³ówki. Miejsce o tyle fajne , ¿e jest czyste jezioro, mo¿liwo¶æ wynajêcia sprzêtu p³ywaj±cego. W okolicy lasy , w dalszej liczne jeziora i trasa TET która przebiega w³a¶ciwie przy drugim krañcu jeziora.
Czwmu chodzi mi o centralna polske bo wiêcej osob moze byc na zlocie z calej polski pozdro
Nie licz±c zlotu u Adama to ostatnie zloty by³y w naszych terenach, ja jestem za MRU
Mi jest wszystko jedno gdzie, ale poczatek maja moze byc slaby - pierwszy wypada w sobote, trzeci w poniedzialek, wiec pewnie duzo ludzi bedzie mialo wolne 1-9 maja, wiec ewentualnie 15-16 jest dla mnie sensowna opcja, jesli nie ten 22-23...
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde Hidden Content
By³ Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 a¿ w koñcu przysz³o nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz Hidden Content
No i oczywi¶cie WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominaæ szczeniackie czasy Hidden Content
Hidden Content
Stara prawda mówi ¿e gdziekolwiek by¶my siê nie umówili, to ci co chc± to dadz± radê i przyjad±. Nawet do Braniewajakby co.
"Na dobry pocz±tek - jed¼ na koniec ¶wiata"
Jest opcja serock pod warszwa bylwm tam.kiedys na zlocie xt660 spoko o¶rodek i jest gdzie latac.
- - - Zaktualizowano - - -
Na poczatek proponuje zrobic ankiete i wbrac date paczatwk maja ¶rodek junka we¼ cos.tam.ogarnij