Żeby te Panienki na zlocie Ciebie za motungiem nie powiodły... boję się nawet pomyśleć do czego linkę przywiążą![]()
Weekend PRZED majówką
Weekend PO majówce
Żeby te Panienki na zlocie Ciebie za motungiem nie powiodły... boję się nawet pomyśleć do czego linkę przywiążą![]()
Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...
Tylko jedno w głowie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Macie jakieś ślady trasy.?
Temat zakwaterowania i wyżywienia dogadany szczegółowo.
Domki wyposażone w kuchenki gazowe, naczynia, sztućce, kubki, pościel i łazienkę - UWAGA! kieliszków nie ma!!!!!
Pamiętajcie żeby na piątek zaopatrzyć się w coś na grilla!
Jest w odległości ok 2km od bazy sklep Dino.
Dało się wytargować w cenie jeszcze kega piwa 30ltr z nalewakiem i warnik
Sobota 8.30 śniadanie - żurek+pieczywo+herbatka,kawka
obiadokolacja 17 - boeuf-strogonow i schabowy + herbatka ,kawka
Niedziela 8.30 śniadanie - flaki +pieczywo+herbatka,kawka
Zakwaterowanie od godziny 14 -15! - ja dotrę prawdopodobnie 17-18 UWAGA! NIC NIE PŁACIĆ !!!!! - ma już przelane większość kasy - resztę za tych co nie wpłacili a dojadą załatwię na miejscu.
Trasy na dzień dzisiejszy:
Junak - znając go to szybko i piaszczyście (pewnie przecinka jest głównym punktem)
Pablo 1972 - zakłądam że trasa szutrowo turystyczna z ciekawymi elementami
W razie potrzeby i chęci mogę poprowadzić grupkę która będzie oczekiwała błotka, podjazdów i niespodzianek![]()
Ostatnio edytowane przez czeczen ; 10 maja 2022 o 06:46 Powód: do Pawlo78 :)
brawo ty....
Czeczen ,o której w piątek można się już zjawiać?? Ja z Tomkiem już w czwartek mamy miejscówkę nad zalewem sulejowskim i po śniadanku w piątek, będziemy powoli zmierzać ku Solcowi , i się kręcić po okolicach ( jakieś zwiedzanie itp...) czy zostaniemy przyjęci , gdyby ciebie jeszcze nie było??
Ostatnio edytowane przez Pawloo78 ; 10 maja 2022 o 06:02
Też zamierzam być trochę wcześniej, więc coś wymyślimy.
Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Jeżeli faktycznie macie być wcześniej niż 14-15 to zadzwonię do właściciela i ustawię go już np. od 12-ej
No może nie aż tak. My sobie z Tomkiem te 150km po śniadaniu walniemy tak turystyczno krajoznawczo. Myślę że 14.00-15.00
Ja przyjeżdżam z Wojtasem w sobotę rano. Jakby była jakaś grupa chętna na turystykę asfalt szuter to ja chętnie dołączę bo przyjeżdżam nas łysym tkc, a jak nie ma takowej na sobotę to zapraszam. Będzie siatkówka??
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde Hidden Content
Ja od baru do baru
Siatkówka - będzie!
Siedlar - łyse TKC da radę - jeżeli nie to Erwin po porannym badaniu alkotestem pożyczy Ci swoje SXC![]()
Ja już w domu dzięki Czeczen za zorganizowania złoty było zacnie jak zawsze zapalić i wypić z wami Tomek ten twój preparat mistrzostwo świata pozdro dla Chopina. Do nastepnego
Fajnie było znów was zobaczyć,medal dla Czeczenia za organizację i do następnego.
E tam, trocina cytryna lepsza. Ale o gustach się nie dyskutuje
Do następnego.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz Hidden Content
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy Hidden Content
Hidden Content
I ja bardzie dziękuję za spotkanie! Pomysł z kacowymi zupami na śniadania genialny (abstrahując od jakości tychże). Do następnego!
Fotki wrzuciłem na ryjbuka: https://www.facebook.com/groups/1166...3783511403632/
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde Hidden Content
Dojechałem , dzięki Czeczen za poświęcenie i wszystkim za spotkanie