gdzie mieszkasz napisz a chętnego sie znajdzie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Siedzenie turystyczne
Zwiń
X
-
No juz bez przesady - Warszawa na rowerze jest dla mnie mala, to na moto w ogole juz jest mikro ;-) - dlatego nie dookreslalem - jak sie znajdzie chetny, to juz dojade. Ale jak chcecie wiedziec, to mieszkam na Pradze Poludnie praktycznie przy styku z Praga Polnoc - bardzo blisko bloni stadionu narodowegoNota bene w Ursusie bede chyba jutro od 15 - ale to juz PW
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Zamieszczone przez qpcio Zobacz postaNo tylko sie chyba najpierw musza przede mna ujawnic, nie?Trzeba samemu poszukać. Nie każdy wchodzi do tego tematu, kto ma już stopniowaną kanapę.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Pytanie do użytkowników nowych Teresek xt660z
Jak się wam widzą kanapy w tych motorach ? , bo zarówno ja jak i mój kumpel dawaliśmy rade wytrzymać na oryginalnych siedzeniach ok. 2 godz jazdy , później odgnieciona kość ogonowa skutecznie zniechęcała do dalszej jazdy . Po korekcji profilu i obszyciu kanapy przez Mariomoto było trochę lepiej - wykonałem jeszcze dwie korekty profilu i jest prawie dobrze ( 1100 km jazdy non stop ) .Poniżej efekt końcowy siedzenia .
2.jpg
Komentarz
-
IMG_20130826_185827.jpgIMG_20130826_185833.jpgPolecam kanapa od mx-wulkana super do progu trzeba się przyzwyczaić ale w poröwnaniu z oryginałem to rewelka
Komentarz
-
Kanapa do SUPER TENERE gotowa na wymianę.Kolor wykńczeń srebrny.
011_zmniejszacz-pl_775434.jpg003_zmniejszacz-pl_269834.jpg005_zmniejszacz-pl_65366.jpg
Komentarz
Komentarz