Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Elektryka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Elektryka

Czasem trzeba wymienić pin, konektor w wiązce czy też po prostu zrobić coś od nowa. Pojawia się wówczas problem ze znalezieniem właściwego elementu (samych typów konektorów jest setki. Grzebiąc w swojej Tenerce trafiałoby mnie gdybym musiał stosować przejściówkę do przejściówki. Udało się mi ustalić że w moim przypadku Yamaha wykorzystuje elementy SUMITOMO (nie wiem jak w starszych motocyklach).
    Jeśli komuś przyjdzie zatem ochota na jakieś robótki wokół elektryki i będzie szukał konkretnego złącza, konektora to z dużym prawdopodobieństwem znajdzie go np tu:

albo:

A huge selection of automotive and powersport wiring harness electrical connectors used in most mofern vehicals, terminals and wire seals available for harness fabrication or repair.We have Vintage and modern Sport-bike Motorcycle Wiring Harness electrical Connectors as well, The terminals and connectors are superior quality. Most are Manufactured in the, Japan, USA or Europe. Bullet Connectors, Yazaki, Sumitomo, Hitachi, 6.3mm - .250, 2.8mm - .110, 2.3mm - .090, Connector Sets with terminals, Solenoid Connectors, Connector Covers, Mini Relay Connectors,Voltage Regulator-Rectifier Connector for Honda, H4 Headlight connector and couplers. great prices and low shipping cost.

Majac juz informację że potrzebuję np. Sumitomo 91 Series Female Terminals zdecydowanie łatwiej wskazać w sklepie czego szukamy...
Pracuję...
X