Ogłoszenie jest też na forum trampka od wczoraj więc pozwoliłem sobie kopiować całość:
Witajcie
Słowo się rzekło na studniówce u neno tak więc sprzedaje lub zamienię swoją teresę.Rocznik 1990 po modyfikacjach u mxvulcan co widać na zdjęciach.
Przebieg 86495km (i będzie rósł bo dopóki nie sprzedam będę nadal jeździł)
Opony Mitas E07 przejechane mają 3400km i są w stanie bardzo dobrym.Tak samo napęd DID złoty.
Kanapa profilowana obszyta,kufer pod kolor moto,a podstawa kufra metalowa.
Z dodatków to stopka centralna, uchwyt na napój z prawej strony i gniazdo zapalniczki.
Sam położyłem ją 3 razy na postoju...na trawie (skończyło się ułamaniem końcówki klamki sprzęgła,lekkim pęknięciem lewego handbara) więcej grzechów nie pamiętam :wink:
Spalanie przy spokojnej jeździe 5,8-6l(tak do 4000-4500obrotów) a jak się trochę bardziej przyciśnie 6,5-6,8l...nie zdarzyło mi się dobić do 7l/100km
Na plastikach są ryski bo motórem jeżdżę w większości w terenie.Plastiki nie są połamane.Stan ogólny moto wizualnie jak i technicznie bdb.
AKTUALNE foto:

Wszystkie zdjęcia : https://picasaweb.google.com/1083023...50SuperTenere#
CENA : 8000zł
Zamiana na trampka od 1994r -1999r
Powód sprzedaży/zamiany -> jest dla mnie za ciężka w terenie...
Witajcie
Słowo się rzekło na studniówce u neno tak więc sprzedaje lub zamienię swoją teresę.Rocznik 1990 po modyfikacjach u mxvulcan co widać na zdjęciach.
Przebieg 86495km (i będzie rósł bo dopóki nie sprzedam będę nadal jeździł)
Opony Mitas E07 przejechane mają 3400km i są w stanie bardzo dobrym.Tak samo napęd DID złoty.
Kanapa profilowana obszyta,kufer pod kolor moto,a podstawa kufra metalowa.
Z dodatków to stopka centralna, uchwyt na napój z prawej strony i gniazdo zapalniczki.
Sam położyłem ją 3 razy na postoju...na trawie (skończyło się ułamaniem końcówki klamki sprzęgła,lekkim pęknięciem lewego handbara) więcej grzechów nie pamiętam :wink:
Spalanie przy spokojnej jeździe 5,8-6l(tak do 4000-4500obrotów) a jak się trochę bardziej przyciśnie 6,5-6,8l...nie zdarzyło mi się dobić do 7l/100km
Na plastikach są ryski bo motórem jeżdżę w większości w terenie.Plastiki nie są połamane.Stan ogólny moto wizualnie jak i technicznie bdb.
AKTUALNE foto:

Wszystkie zdjęcia : https://picasaweb.google.com/1083023...50SuperTenere#
CENA : 8000zł
Zamiana na trampka od 1994r -1999r
Powód sprzedaży/zamiany -> jest dla mnie za ciężka w terenie...
Komentarz