Czy ruszyło się coś w sprawie prowadnicy ?
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Prowadnica łańcucha do ST
Zwiń
X
-
Ponoć się już proszkują...
Jak ktoś chce może już wpłacać. Wysyłka niestety tylko w soboty więc albo pojutrze albo za tydzień.
W przelewie proszę koniecznie wpisać nick forumowy. Koszt przesyłko 5,70 - polecony priorytet. Dochodzi w ciągu 2 dni roboczych.
oto moje konto:
92 2490 0005 0000 4500 4847 7091
Rumpo Marcin Lepak
62-060 Bedlewo
ul. Szkolna 2
Komentarz
-
DSCF4285.jpg
Witam ponownie.
Prowadnice gotowe. Wysyłka możliwa także w tygodniu. W promocji przesyłka gratis
Komentarz
-
Witam,
wpłynęło kilka wpłat.
Jeśli ktoś jeszcze nie podał to proszę przysłać adres do wysyłki na priv. Jutro chcę ogarnąć pierwszą partię.
Ci co jeszcze nie robili przelewu proszę zaznaczać, że chodzi i prowadnicę do ST.
Proszę się też śmiało upominać jeśli opóźnia się wysyłka. Mam trochę tych gratów a sekretarki brak
Pozdrawiam i dziękuję za zakupy.
Komentarz
Komentarz