Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Olejarka smarbike

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Olejarka smarbike

Witam czy ktoś to może testował?

Co tu testować? Proste urządzenie. Nie wiecie gdzie dostać takie uchwyty na wężyk miedziane, jak na aukcji?

Komentarz

oszaleli za tÄ™ cenÄ™
      poszukaj na forum - możesz takie samo sobie skompletować za góra 50 zł. Trzeba tylko trochę pomysłu i już.

Ja moją olejarkę (bez elektronicznych bajerów) zrobiłem za znacznie mniej. Działa dokładnie tak samo (mówię o efekcie finalnym, a nie o zasadzie działania) jak oryginalny Scottoiler. Też jest na forum.

pozdr.
      "ja to ja, więc jako ja chcę być znany"
      =>
      Motocyklowy Klub Podróżników STRANGERS.PL

Komentarz

Cena szalona. Ja mam z zaworem od gazu i olejarka spisuje się znakomicie. Też samoróba.
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

niewiem na czym on to zmontował ale jesli chodzi o koszty olejarki z elektrozaworem to taka normalna cena.... Taniej nieda sie tego sprzedawać chyba ze harytatywnie. BArtas chciał kiedys udowodnić jak to łatwo za pare groszy zmontować , zrobił wojne na kilku forach i temat umarł.... sam robiłem kilka sztuk i wiem ile to wszystko kosztuje...

Komentarz

Bo łatwo zrobić Jak znajdę czas, to opiszę do końca.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zastanawiam się nad jej zakupem albo motooilera, robota samemu odpada bo pewnie za niewiele taniej zrobię a czasu mnóstwo stracę.Nie chciał bym też kupić czegoś co za chwilę przestanie działać.Martwi mnie trochę ta elektronika czy nie lepiej czegoś prostszego szukać?

Komentarz

szukaj orginalnego uzywanego scoota.

Komentarz

Motooilera można wyrwać za 150 używkę.
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

warto?

Komentarz

Używanego Scottoilera można wyrwać za mniejsze pieniądze ja kupiłem na Alle wersję Touring czyli z wielkim dodatkowym zbiornikiem montowaną w miejscu tablicy rejestracyjnej za 130 zeta, także wcześniej myślałem nad zrobieniem własnoręcznie bez jakichkolwiek elektrycznych komponentów bo nie jestem zwolennikiem dokładania ich ze względu na awarie nie seryjnych zabawek. A Scotta instalujesz szybko wpinasz w podciśnienie pompy paliwa za pomocą trójnika np. od spryskiwaczy z samochodu, przykręcasz całość w miejsce tablicy rejestracyjnej nic nie trzeba przerabiać nawet oświetlenie rejestracji wystarcza lampy nie przesuwasz. Nawet podstawowa wersja jest dobra tylko dolewać olej musisz raz na jakieś 2 tyś. km a w touringu jeśli nie ryjesz w piachu po osie to nawet co 10 tyś. km

Komentarz

Drogo. Za tyle to ew. w wersji touring.
                        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Dzięki to szukam dalej

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
                            szukaj orginalnego uzywanego scoota.
                            Dokładnie
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

Prawda taka ze jak sie własnorecznie zrobiona olejarka zepsuje to szybko uda ci sie ja naprawić a jesli nawet nie to olejarka nie przeszkadza w jezdzie jesli niedziała.... Wybór nalezy do ciebie ale jesli niechcesz miec satysfakcji z własnego uzadzenia działającego jak nalezy tylko zalezy ci na tym zeby łańcuch był nasmarowany to szukaj scotta.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X