Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

sprzedam tygrysa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

sprzedam tygrysa

Sprzedaje motocykl z którego będą zadowoleni Ci z nas którzy jeżdżą turystycznie po asfaltach czy szutrach a dla których tereska jest już za ciasna,za stara,zbyt powolna,za słabo hamuje czy za dużo pali.Tiger posiada większość zalet super tenery i mało jej wad,jest to po prostu sprzęt który był konstruowany ponad 10lat później niż ST i dzięki temu jest od niej dużo nowocześniejszy,mocniejszy i szybszy.Jedynym skutkiem ubocznym tego postępu jest wzrost masy (jakieś 15-20kg więcej od ST ) dlatego w teren się nie nadaje,ale na asfaltach i szutrach tenera ,,wysiada".Tak jak pisałem w ogłoszeniu,żeby docenić jego zalety trzeba się na nim przejechać,a wtedy przychodzi do głowy myśl po co się męczyć na tenerce skoro można jeździć tygrysem.
    Dział Motoryzacja na Allegro. Twoje auto zawsze sprawne! Kliknij i przenieś się w świat samochodów, motocykli, ciężarówek, autobusów i samochodów dostawczych z częściami i akcesoriami do nich.

fajny egzemplarz
    sigpic

Komentarz

Oooo kolega z okolic Rzeszowa.
      A na marginesie - fajne moto, nawet się nad takim zastanawiałem zanim kupiłem AT.

Komentarz

Temat z tygrysem nieaktualny,zamieniłem z kolegą na AT RD07 93r,tak że teraz afryka jest do wzięcia za 9 tyś,jak ktoś chętny to doślę zdjęcia i opis,na allegro wystawię bliżej wiosny.

Komentarz

hehe afryka łatwiejsza będzie do sprzedania

Komentarz

Zamienił stryjek siekierkę na kijek hehe na 10 lat starszą Królową Bambusów?
            Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Jak słusznie zauważył kolega Janas afrykę łatwiej będzie sprzedać,a raczej sprzedam legendę za 9 tyś a motocykl dodam gratis.

Komentarz

temat zamknięty,tiger i afryka sprzedane.

Komentarz

Pracuję...
                X