To miał być mój projekt na długie zimowe wieczory,chciałem zrobić sobie lekki ,poręczny,ekonomiczny i efektowny(miał być czarno żółty) motocykl na dojazdy do pracy i brykanie po bieszczadzkich serpentynach do których mam nie całe 100km.Niestety zima była krótka a ja przeliczyłem się z czasem i z kasą.Wiosna przyszła szybko,na XTka brakło czasu a teraz kasa jest potrzebna więc sprzedaje w takim stanie jak jest,technicznie nie ma się do czego przyczepić,na liczniku ma 7 tyś km,nie mogę potwierdzić czy jest to jego przebieg ale po stanie silnika i jego pracy można sądzić że tak jest (chodzi jak zegarek szwajcarski )zmieniłem olej w silniku i świece i zrobiłem gaźniki,dokupiłem nowy akumulator,klocki,tarcze,opony wszystko w super stanie,może tylko łańcuch jest nie pierwszej świeżości ale jeszcze daje radę.Plastiki i lakier są w super stanie,zero rysek,zmatowień czy klejenia ale i tak miałem w planie zmienić malowanie na coś bardziej wpadającego w oko.Szwajcar wypolerował i pochromował mnóstwo rzeczy a potem chyba porzucił projekt bo wszystko to zaśniedziało i się zmarnowało,trzeba poświęcić trochę czasu na wypolerowanie tego wszystkiego albo jeździć i się tym nie przejmować,moto nie ma kierunkowskazów,nie miałem czasu nawet sprawdzić co z instalacją.ale poza kierunkami wszystko działa.Jeśli ktoś ma ochotę na lekkie,proste i tanie supermoto i potrafi doprowadzić tego XTka do porządku to szczerze polecam,to jest bardzo zdrowa baza do zrobienia miejskiego motocykla.Można też zrobić z tego enduro,sprzedać nieseryjne dodatki (same koła z oponami pewnie są warte ze 2 tyś ) dokupić oryginalne koła,założyć klocki i do lasu.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Xt 600 supermoto
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
Komentarz