Mam jesienną depresję... Gdyby był ktoś chętny na mój motor za 20tyś zł (bez targowania) to bym oddał... Ewentualnie zamienił na 690r...
Kupiłem za 15tyś, włożyłem grubo ponad 10tyś bez robocizny mechanika przez 2 sezony by doprowadzić do stanu "bezawaryjno wyprawowego", przejechałem nim trochę ponad 20tyś.km/ żaden ze mnie biznesmen...
Dod. wyp:
Wydech 2w1 z tłumikiem acrapowic
podciśnieniowa pompa paliwa
wysoki błotnik
inna lampa tył (diodowa) + delikatny ogon
scottoiler
nowy reflektor przód
owiewka rally plus deflektor
centralka
poszerzenie bocznej
zamek schowka touratech
osłona reflektora touratech (ta najdroższa)
osłona pompy ham. tył
tylna felga 2.5'' od se
akcesoryjny wysprzęglik
dodatkowy wentylator
Dodatkowo:
oryginajna szybka
ory felga tył (całe koło, ale pęknięta piasta)
ory lampa tył plus ogon
stelaż pod sakwy
nowe tłumiki od 990 plus kolektor
ory niski błotnik przód
Wady/uwagi:
saczy się olej spod magistrali olejowej i lewego korka dekla silnika
na 6-7tyś km (od wymiany do wymiany) w różnych warunkach bez oszczędzania wraz z wyciekami trzeba dolać ok 1L oleju
napęd did zvmx 525 plus zębatki sunstar 17/44 , filtr powietrza, olej i filtry oraz opony po 6400km przebiegu (wymienione przed wyjazdem wakacyjnym) (tylna opona do wyrzucenia, przedni pirelli mt21 do odwrócenia i ze 3tyś jeszcze pociągnie)
Motocykl został w tym roku przemalowany z paskudnego srebrnego na czarny plus biała folia jako okleina elementów. Po wyprawowych glebach ma obtarcia delikatne na prawym zbiorniku nad plastikową osłoną, oraz rogal poszarpał białą okleinę tylnych owiewek
Motocykl w zimie będzie wymagał przeglądu, tj luzy zaworowe, wymiana oleju i filtrów, serwis zawieszenia, ustawienie gaźników-mogę to załatwić po moich kosztach, przez profesjonalnego mechanika który na codzień serwisuje mi moto.
Przez ostatnie 2 lata zrobiłem:
wymiana kompletnego rozrządu
zestaw naprawczy pompy wody
sprzęgło rozrusznika (na bazie elementów z lc4)
regulator ciśnienia oleju
nowe łożyska i uszczelniacze amora tył plus wahacza
w tym roku nowe łożyska plus uszczelniacze kół plus tuleje dorobione z nierdzewki
itd, itp...
Oferta ważna do końca roku, potem przeserwisuję moto i za mało czasu będzie na zmiany przed sezonem.
Nigdzie nie ogłaszam oprócz forów (xtz + ktm+fb), bo nie wiem, czy chcę naprawdę sprzedać,. Wszelkie info odnośnie moto pod nr. 788 815 00trzy
Zapomniałem dodać:
rocznik 2003, modelowo 2004 (musiałem dokupować włączni świateł bo był już automatyczny)
pierwsza rejestracja 2004r., zawieszenie 230mm
przebieg... kupiłem z ok. 50tyś na liczniku, po rozebraniu silnika raczej trzeba było sporo dodać- ocena moja i mechanika ok 100tyś km + , mimo to remontu nie wymaga. Ewentualnej kontroli uszczelniaczy zaworowych by trochę zmniejszyć apetyt na olej.
Chętni z pomiarem ciśnienia w cylindrach i oglądania moto bez zbiorników mile widziani, ale to Wy kręcicie śrubki. Jazda próbna po wpłacie wartości moto.
Ostatnio edytowane przez erwinw; Dzisiaj o godzinie 12:59
- - - Zaktualizowano - - -
Oferta dla osób wrażliwych
Przebieg licznikowy 68tyś km. Motocykl używany turystycznie-nigdy nie widział terenu! Używany przez osobę niepalącą!!!
Kupiłem za 15tyś, włożyłem grubo ponad 10tyś bez robocizny mechanika przez 2 sezony by doprowadzić do stanu "bezawaryjno wyprawowego", przejechałem nim trochę ponad 20tyś.km/ żaden ze mnie biznesmen...
Dod. wyp:
Wydech 2w1 z tłumikiem acrapowic
podciśnieniowa pompa paliwa
wysoki błotnik
inna lampa tył (diodowa) + delikatny ogon
scottoiler
nowy reflektor przód
owiewka rally plus deflektor
centralka
poszerzenie bocznej
zamek schowka touratech
osłona reflektora touratech (ta najdroższa)
osłona pompy ham. tył
tylna felga 2.5'' od se
akcesoryjny wysprzęglik
dodatkowy wentylator
Dodatkowo:
oryginajna szybka
ory felga tył (całe koło, ale pęknięta piasta)
ory lampa tył plus ogon
stelaż pod sakwy
nowe tłumiki od 990 plus kolektor
ory niski błotnik przód
Wady/uwagi:
saczy się olej spod magistrali olejowej i lewego korka dekla silnika
na 6-7tyś km (od wymiany do wymiany) w różnych warunkach bez oszczędzania wraz z wyciekami trzeba dolać ok 1L oleju
napęd did zvmx 525 plus zębatki sunstar 17/44 , filtr powietrza, olej i filtry oraz opony po 6400km przebiegu (wymienione przed wyjazdem wakacyjnym) (tylna opona do wyrzucenia, przedni pirelli mt21 do odwrócenia i ze 3tyś jeszcze pociągnie)
Motocykl został w tym roku przemalowany z paskudnego srebrnego na czarny plus biała folia jako okleina elementów. Po wyprawowych glebach ma obtarcia delikatne na prawym zbiorniku nad plastikową osłoną, oraz rogal poszarpał białą okleinę tylnych owiewek
Motocykl w zimie będzie wymagał przeglądu, tj luzy zaworowe, wymiana oleju i filtrów, serwis zawieszenia, ustawienie gaźników-mogę to załatwić po moich kosztach, przez profesjonalnego mechanika który na codzień serwisuje mi moto.
Przez ostatnie 2 lata zrobiłem:
wymiana kompletnego rozrządu
zestaw naprawczy pompy wody
sprzęgło rozrusznika (na bazie elementów z lc4)
regulator ciśnienia oleju
nowe łożyska i uszczelniacze amora tył plus wahacza
w tym roku nowe łożyska plus uszczelniacze kół plus tuleje dorobione z nierdzewki
itd, itp...
Oferta ważna do końca roku, potem przeserwisuję moto i za mało czasu będzie na zmiany przed sezonem.
Nigdzie nie ogłaszam oprócz forów (xtz + ktm+fb), bo nie wiem, czy chcę naprawdę sprzedać,. Wszelkie info odnośnie moto pod nr. 788 815 00trzy
Zapomniałem dodać:
rocznik 2003, modelowo 2004 (musiałem dokupować włączni świateł bo był już automatyczny)
pierwsza rejestracja 2004r., zawieszenie 230mm
przebieg... kupiłem z ok. 50tyś na liczniku, po rozebraniu silnika raczej trzeba było sporo dodać- ocena moja i mechanika ok 100tyś km + , mimo to remontu nie wymaga. Ewentualnej kontroli uszczelniaczy zaworowych by trochę zmniejszyć apetyt na olej.
Chętni z pomiarem ciśnienia w cylindrach i oglądania moto bez zbiorników mile widziani, ale to Wy kręcicie śrubki. Jazda próbna po wpłacie wartości moto.
Ostatnio edytowane przez erwinw; Dzisiaj o godzinie 12:59
- - - Zaktualizowano - - -
Oferta dla osób wrażliwych

Przebieg licznikowy 68tyś km. Motocykl używany turystycznie-nigdy nie widział terenu! Używany przez osobę niepalącą!!!
Komentarz