Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Tenere 700 vel T7

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tenere 700 vel T7

kto się jara?

Auto News: Checkout latest Automobiles and Auto Industry news, reviews, launches, videos, photos and more at NDTV Auto along with upcoming cars, bikes, auto and launch events in India and World.
    Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
    Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

No fajne fajne. Ale już trochę długo kręcą tą historię. Oby nie okazało jak z nową AT.

Nie jaram się bo raz, że wole lżejsze, dwa że będzie kosztowała pierdyliard- jak to w Yamasze.

Komentarz

Komentarz

To cały czas jest koncept, nie wiadomo jak będzie wyglądać ostatecznie choć na 2019 podobno będzie już w salonach. Silnik taki sam jak w MT-07 tylko zmieniona będzie pewnie charakterystyka i przełożenia skrzyni. Jeśli będzie wyglądać podobnie jak koncept to mi się podoba. Cena nie może iść w pierdyliardy bo konkurencja istnieje. Zresztą ile by nie kosztowała mnie pewnie stać na nią nie będzie.

Komentarz

zwlaszcza, ze idzie rzedowy Adventure 790 - Chris Birch wlasnie dostal swojego, to tez cos czuje, ze jest coraz blizej ;-)
          Pzdr!
          prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

ja nowej, nawet jakby było mnie stać, nie kupię. niech ktoś inny nią zrobi dobre tripy i wytestuje co jest do poprawki.
            Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
            Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Pracuję...
            X