Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprężyny progresywne używane - niedrogo;)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Sprężyny progresywne używane - niedrogo;)

Czy ma ktoś może do sprzedania progresy do Super Tenere??

A może ktoś ma dojście do nowych progresów w promocyjnej cenie??

Bo w sklepach internetowych jest dość drogo.

Duszek miał progresy do sprzedania ale nie wiem czy jeszcze ma.
    BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
    YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika
      Ostatnio edytowany przez Gość; 54.

Komentarz

Dzieki KOS
        Napisze do niego zaraz i spytam co i jak.

Komentarz

Jak się dowiesz napisz i tu. Może jeszcze ktoś inny byłby chętny

A tak w ogóle może ktoś powiedzieć jaka jest różnica pomiędzy fabryka a progresami w codziennym używaniu?

pozdro

Komentarz

Różnica jest mega Moja nie ma progresów a jak kupowałem Klaudusza ST to ona miała i jeżdżąc na obu widać różnicę. Moto o wiele stabilniejsze. Nie nurkuje tak przy hamowaniu. A na wybojach nie buja się jak amerykański krążownik. Jeżeli masz kasę to progresy to bardzo dobra inwestycja w przypadku ST.
            BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
            YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Jeździłem transalpem z normalnymi sprężynami i rzeczywiście prowadziło się to tez jak krążownik, czyli płynął przez dziury i można było usnąć.
              A co z olejem w lagach? Niektórzy eksperymentują z gęstszym niż fabryka zaleca.

Komentarz

Transalpy już z fabryki wyjeżdżają z niskim i miękkim przodem, tanio i szybko poprawia ten stan dołożenie dodatkowych tulei. Po dołożeniu oplowskich szklanek(popychaczy hydraulicznych) maszyna jest wyraźnie stabilniejsza i utwardzona. Oczywiście serwis nie zaleca takich operacji. Jest to tylko namiastka progresywnych sprężyn.
                "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany progresami to Duszek ma do sprzedania komplet.

Sprężyny mają mały przebieg. Cena o ile się nie zmieniła to 250 zł.

Info u Duszka.

Komentarz

Cześć, tak mam jeszcze te sprężyny - kupiłem je w lutym 2009 /mam chyba jeszcze paragon/ nalatałem na nich ok 6 tkm, są w idealnym stanie.
                    Marka HyperPro, jestem gotowy oddać je za 250 zl - przesyłka kurierem UPS Gratis
                    Polecam, bo naprawdę warto, kiedy je założyłem efekt rewelacyjny - zupełnie inne moto.

Pozdrawiam Robert

Komentarz

Sprzedane

Pzdr

Komentarz

Odgrzeję kotleta - i ja potrzebował bym progresów w rozsądnej cenie - gdyby był ktoś w posiadania to pisać proszę!!

p.s.
                        po zmianie oleju na gęstszy jest pozytywna zmiana ale to nie progres - z progresem jeździłem i naprawdę jest ogromna różnica.

Komentarz

Pracuję...
                        X