Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupię duży motor typu VARADERO może być lekko uszkodzony

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kupię duży motor typu VARADERO może być lekko uszkodzony

Witam
    Tak jak w opisie
    Kupię duży motor typu VARADERO może być lekko uszkodzony.
    Interesuje mnie również fjr1300, st 1100, bmw rt1100 itp ze względu na mój wzrost 189 i wagę prawie 130 kg
    Oczywiście wszystko za rozsądne pieniądze

A w powitalni to był?

Komentarz

Ok, tylko dlaczego szukasz takiej maszyny akurat na forum tenere ? Pomijając już kwestię powitalni...
      sigpic

Komentarz

może mu się pomyliło i szukał tego http://www.hondavaradero.pl/phpBB2/index.php
        ale skoro szuka dużej teresy to dobrze że tu trafił ale nie ma przecież teresy 1100 tylko 1200 no ale nic czekajmy na rozwinięcie tematu
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Witam

bladyxtz odp:
          Do powitalni zaraz zajrzÄ™... obiecuje

fxrider odp:
          Po prostu szukam wszędzie gdzie się da

marcinjunak odp:
          THX za Linka
          i z tego co wiem to honda wydała model st pan European 1100 i 1300,
          chyba że chodzi o jakieś inne st?

Komentarz

Wiesz, to jest forum XTZ i tu ST oznacza Super Tenere.
            Szukanie varadera, vstroma czy innego paneuropeana na tym forum w Twoim wykonaniu przypomina mi próbę znalezienia jogurtu w sklepie ogrodniczym - też sklep, nie ?
            sigpic

Komentarz

Skoro tak to nie było tematu

Komentarz

Thx

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                  Wiesz, to jest forum XTZ i tu ST oznacza Super Tenere.
                  Szukanie varadera, vstroma czy innego paneuropeana na tym forum w Twoim wykonaniu przypomina mi próbę znalezienia jogurtu w sklepie ogrodniczym - też sklep, nie ?
                  Ale w każdym sklepie może zawieruszyć się jogurt: http://xtzclub.pl/threads/1445-Sprzedam-VARADERO-1000
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                    Ok, tylko dlaczego szukasz takiej maszyny akurat na forum tenere ? Pomijając już kwestię powitalni...
                    Adam tak zawsze wspominasz o tej powitalni a ty tam byłeś i napisałeś coś o sobie. Może jak każdy powinien tam być to i ty.
                    Poza tym to jest chyba forum też ogólno motocyklowe, ty też nie masz st
                    Ostatnio edytowany przez Kojega; 229.

Komentarz

ProszÄ™ CiÄ™ bardzo:

ST miałem 2 i nieśmiało śmiem twierdzić, że cokolwiek mogę o nich powiedzieć.
                      Trochę mnie wkurzyło podejście autora tematu i tyle.
                      sigpic

Komentarz

Powitalnia jest i wręcz należy z niej skorzystać. Trochę nie bardzo jest wejście z butami z ogłoszeniem o Varadero na forum Tenere. Pół biedy, gdyby autor miał jakieś pojęcie o nich, ale jak wyszło wyżej- kolega nie podłapał, że ST to Super Tenere, a nie jakaś tam Honda. Sytuacja wygląda w zasadzie tak, jakby kolega pomylił nasze forum, z forum Hondy Varadero. Co prawda Mx wrzucił ogłoszenie o sprzedaży Viadra, ale nie dyskutujemy tutaj o Varadero tak naprawdę i jego temat miał w zasadzie charakter informacyjny. Co do zasadności tego, opinii jest wiele. Idąc tropem Kojegi-> to czy po sprzedaniu XTZ 660, XTZ 750 należy się usunąć z działalności forumowej, bo zmieniło się motocykl? Bo tak to wygląda. Co do pierwszego postu- "motocykl typu Varadero", to niby też jest turystyczne enduro i podobnie jak ST służy głównie do latania w trasy po czarnym (przynajmniej takie jest założenie), ale jeżeli masz zamiar pisać nam w działach dotyczących małej czy dużej tenery o Varadero, no to przepraszam, ale chyba jednam lepiej zarejestruj się na forum Varadero i tam dowiaduj się o sztukach dostępnych du kupienia, poradach itp. Wyjdzie to korzystniej dla obu stron tak naprawdę...
                        A jeżeli chcesz kupić 660/ 750, to życzę miłej lektury.
                        sigpic
                        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

PracujÄ™...
                        X