Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupie xtz 750

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Kupie xtz 750

Witam serdecznie tak jak w temacie kupie tenerkę w przedziale 4000pln 4500pln
    z woj Śląskiego jeźdźący a resztą się zajmę .....

Proszę: http://xtzclub.pl/threads/1309-Sprzedam-XTZ-750

Nawet z Twojego miasta

Komentarz

no wiem wiem byłem oglądać ogólnie nie najgorsza ale chciałbym mieć jakieś porównanie.Co sądzicie o tej sztuce :http://moto.allegro.pl/yamaha-xtz-75...343357827.html

Jest jeszcze takowa chciałbym żebyście ocenili przynajmniej wizualnie jak to się ma http://moto.allegro.pl/yamaha-xtz-75...343275631.html

Komentarz

Ta teresa to już legenda
        Tutaj jest opis:
        http://xtzclub.pl/threads/256-Por%C3...ll=1#post19444
        W przyszłości pod podanym tematem dawaj motocykle do oceny.
        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Czesc Chlopaki, dzieki za przywitanie mnie na forum. Zarejestrowalem sie poniewaz robie przymiarki do zakupu swojego pierwszeogo enduro. Zdecydowalem ze bedzie to wlasnie XTZ 750 ST. Przyznam szczerze ze jestem dosc zielony jesli chodzi o sprawy mechaniczne i dokonanie dokladnych ogledzin motocykla. Dlatego prosilbym o pomoc na co zwracac szczegolna uwage, i gdyby ktorys z chlopakow mieszkajacy w woj. opolskim, ślaskim lub dolnośląskim ewentualnie pomogl mi w znalezeniu, lub w sprawdzeniu , bede bardzo wdzieczny. Za dlugo zbieralem kaske na tą przyjemność, i naprawdę nie chcialbym się zawieść. pozdrawiam

Komentarz

Tutaj masz konkretny poradnik kupującego:

sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez pablo23 Zobacz posta
              Czesc Chlopaki, dzieki za przywitanie mnie na forum. Zarejestrowalem sie poniewaz robie przymiarki do zakupu swojego pierwszeogo enduro. Zdecydowalem ze bedzie to wlasnie XTZ 750 ST. Przyznam szczerze ze jestem dosc zielony jesli chodzi o sprawy mechaniczne i dokonanie dokladnych ogledzin motocykla. Dlatego prosilbym o pomoc na co zwracac szczegolna uwage, i gdyby ktorys z chlopakow mieszkajacy w woj. opolskim, ślaskim lub dolnośląskim ewentualnie pomogl mi w znalezeniu, lub w sprawdzeniu , bede bardzo wdzieczny. Za dlugo zbieralem kaske na tą przyjemność, i naprawdę nie chcialbym się zawieść. pozdrawiam
              Proponuję przeczytać poradnik kupującego jak bartas wcześniej podał. Jak będziesz miał jakieś pytanie dotyczące zakupu pisz, na pewno pomożemy.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Dzieki Bartas i Marcinjunak. Znalazlem 120km odemnie taki egzemplarz, co o niej sądzicie? Jesli jest ktos z okolicy, prosze o kontakt.

Komentarz

Temat zamykam.
                  Resztę proszę kontynuować w temacie zapodanym przez Rootolfa.
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Pracuję...
                  X