Jak w temacie, jak macie lub wiecie gdzie zapukac (oprócz Larssona) po taki zestawik na 2 tarcze to prosze o cynk. Nie potrzebuje cylinderków!!!
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Kupie zestaw naprawczy/ regeneracyjny zacisków przód - same gumki!!
Zwiń
X
-
Ja za komplet na dwie przednie tarcze zapłaciłem niecałe 90zł w lipcu, yamaha na połczyńskiej.
Opcja szukaj pomaga zdecydowanie, rada na przyszłość.
http://xtzclub.pl/threads/1201-Czysz...+zacisk%C3%B3w
http://xtzclub.pl/threads/1085-Przed...ighlight=gumkiBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Jak chcesz kombinować to poszukaj gumek od chińskich motorków, ona mają podobne zaciski bo nawet klocki pasują ale za jakość bym nie ręczył.Zamieszczone przez zimnogiety Zobacz postaoch dzieki ci Marcinie za rade - ale nie chodziło mi o czyszczenie tłoczków, salon Yamy w Rzeszy tez mam ale to miejsce oprócz Larssona odwiedze na końcu....Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
To cena z ASO yamahy? Nawet jeśli, to moim zdaniem najkrótsza i najpewniejsza droga.Zamieszczone przez zimnogiety Zobacz postano i kupsztal :/ komplet uszczelek czy uszczelniaczy na 1 zacisk to jedyne 60zł za 4 gumkiBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Będzie to samo w sumie bo jeszcze wysyłka dojdzieZamieszczone przez LukaSS Zobacz postaZadzwoń do np. Lublina do NMR.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz

Komentarz