Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

XTZ 750 Tylna felga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

XTZ 750 Tylna felga

Cześć.

Kupię w bardzo dobrym stanie tylną felgę do mojej XTZ 750.

A może dacie namiary na dobrą obręcz, szprychy i uczciwego fachowca z okolicy Warszawy/Piaseczna co zrobi z tego co kupię tylną felgę?

Komentarz

Temat ciągle aktualny

Komentarz

Widzę taką używkę: https://www.olx.pl/d/oferta/kolo-fel...&sliderIndex=5
        Warto czy nie?

Komentarz

Zależy do czego ma być moim zdaniem, jak nie ważny dla Ciebie wygląd i ma być koło ciurane po krzakach to nic innego niż to z ogłoszenia nie jest ci potrzebne wg. mnie.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Wygląd ważny, ale bezpieczeństwo ważniejsze.
            Offroad to tylko na asfalcie, więc ciurane nie będzie.
            Jak byłoby coś lepszego to kupiłbym lepsze.

Jak macie coś lepszego i chcecie sprzedać to ja jestem potrzebujący.

Komentarz

A czy ktoś z Was próbował od Aprilla Pegaso 650 tylne koło(17x3.00) do swojej XTZ 750 wstawić?
              Na rynku tego jest więcej, w lepszym stanie i są tańsze.

Komentarz

A co jest nie tak z Twoim kołem?
                Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!

Komentarz

Zamieszczone przez Mandzur2 Zobacz posta
                  A może dacie namiary na dobrą obręcz, szprychy i uczciwego fachowca z okolicy Warszawy/Piaseczna co zrobi z tego co kupię tylną felgę?
                  Robiłem tu:
                  Zamieszczone przez Gandalf Zobacz posta
                  wyskakuje i to na górnych miejscach ...

"U Pawła"
                  Paweł Król
                  602 833 570

43-300 Bielsko-Biała
                  Zuchów 54, woj. śląskie
                  ps. Na Twoim miejscu olałbym 17"... Przy takiej robocie teraz bym zrobił 18".

Komentarz

Obręcz na tyle jest cała popękana, plus niektóre szprychy są luźne, a bez sensu jest to naciągać przy takiej obręczy.
                    Musiała wcześniej mocno latać po nierównym.
                    Nigdy czegoś takiego nie widzałem

Nie chcę się zabić z tego powodu i chcę wymienić tylne koło.

Komentarz

Pogadaj z P. Królem, może też doradzić. Będzie preferował oryginalne szprychy. Opcje są dwie: maksimum Twoich szprych + uzupełnienie szprych i obręcz 17".
                      Może się też okazać, że obręcz 18" będzie łatwiej zdobyć - jak opony... Wtedy ruszysz z miejsca. Szukasz rozwiązania od jesieni, a tu prawie wiosna ;-)

Komentarz

A nie lepiej jest po prostu ogarnąć nową felgę pod Twoje koło ? No chyba że cena jest bardzo ważna to inna sprawa.
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Pracuję...
                        X