Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Pilot jet, dysza wolnych obrotów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Pilot jet, dysza wolnych obrotów

Witam!

Zdecydowanie kupię nieprzerabiane dysze wolnych obrotów (piolot jet) - dwie sztuki o rozmiarze 42,5 (od XTZ750) lub 45 (od TDM z rocznika 96-98 oraz każdego TRX). Cena oczywiscie na sensownym poziomie Moje 35 od Szwajcarki nie wyrabiają się na przerobionym silniku

Pozdrawiam!
    Łukasz
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Ew. kupię zajechane gaźniki do w/w motocykli, które posiadają dysze o które mi chodzi. Oczywiście cena jak najniższa

Komentarz

Na ebayu znalazłem ostatnio cały zestaw naprawczy do gaźników, ale całego zbytnio Ci chyba nie trzeba.
      ebay

Komentarz

Dzieki za info Jarek

Kurcze, prawie 250 za kompletny komplet Niezły kąsek do odbudoway gaźnika. Jednak poczekam z tym do przyszłego roku Teraz muszę posprawdzać jak będzie chodził silnik/gaźnik po moich modyfikacjach.

Komentarz

hej jeszcze taki kity gaźnikowe robi firma Factory Pro http://www.factorypro.com/ nr katalogowy CRB-Y85-1.1-TNJ jest to komplet z prowadnikami iglicy na 2 gaźniki koszt u importera 150€

lub same piloty CRZ-EMU-100120k w cenie 64€ z 2 sztuki

Komentarz

ja mam cale gazniki hmmm moze bysmy sie jakos dogadali

Komentarz

bartas miał ostatnio chyba do sprzedania gaziory

Komentarz

Witaj.Mam 42,5 i oczywiście mogę znów pomóc.Jeśli dalej szukasz to pisz na priv.

Komentarz

Przeogromnie dziękuję za odpowiedzi i propozycje Panowie

Ogłoszenie już nie aktualne. Jutro czy pojutrze dostanę 42,5 Jak będzie wszystko działało jak trzeba, to będę miał do opchnięcia dysze 35 od Szwajcarki.

Komentarz

Pracuję...
                  X