Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Tłumik kupisz za 200zł to nie jest problem. Za dużo nie widać na tych zdjęciach i na dodatek świeżo umyty, ale: opona tylnia chyba na końcówce, mi osobiście nie leży ten panel do sprzęgła i co to tam jeszcze jest. Golasek, jak zauważyłeś. Ale jeśli wszystko mechanicznie jest sprawne, to w sumie z 5 mógłbym dać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaciekTOS Zobacz postahttp://otomoto.pl/yamaha-xtz-super-t...-M3907787.html
Zobaczcie , co jest z tymi ludźmi ? Skąd oni takie ceny wymyślają . 92 golas , do rejestracji , bez wydechu , silnik nie wiadomo .6700 mądre ?
Ile to jest warte 3,5 -4 tys ?
3,5 tyś to dałem za swoją i drugie tyle włożyłem (zamierzona transakcja), za 3000 są bez papierów w złachanym stanie."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez szafura Zobacz postaTłumik kupisz za 200zł to nie jest problem. Za dużo nie widać na tych zdjęciach i na dodatek świeżo umyty, ale: opona tylnia chyba na końcówce, mi osobiście nie leży ten panel do sprzęgła i co to tam jeszcze jest. Golasek, jak zauważyłeś. Ale jeśli wszystko mechanicznie jest sprawne, to w sumie z 5 mógłbym dać.
co rozumiesz pod pojęciem panel od sprzęgła???
Komentarz
-
jakby ktos sie wybierał po tego to uprzedam ze szrot
kolega poprosil o jakis dokument z potwierdzeniem jakie czesci zostaly wymienione i za jakie pieniadze to dostal "dokument" z dwiema pozycjami 1. czesci i 2. usługa takze rzeczowo i na temat, poza tym jest po ostrym dzwonie w przod, wgieta chlodnica, kolektor i szlif z gory na pokrywie silnika, zero info na miejscu, nikt nic nie pamieta co i kiedy bylo zrobione, kufry alu ciosane siekera itp... itd... ponad 400 km przejechalismy po tego 'cukiereczka' :/Ostatnio edytowany przez Mad; 3546.
Komentarz
-
kolega poprosil o jakis dokument z potwierdzeniem jakie czesci zostaly wymienione i za jakie pieniadze to dostal "dokument" z dwiema pozycjami 1. czesci i 2. usługahominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Patrzcie cen poszła w dół o 600 zł
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaDo żadnego z moich byłych jak i obecnego motka podobnego dokumentu (faktur itp.) nie dawałem i nie miałem, bo ... mechanik często zamawia części do kilku motocykli, a że oficjalnie działalności nie ma, więc i paragonów nie wystawia. Więc co, nie kupiłbyś motocykla ode mnie, bo nie jestem w stanie udowodnić serwisu? Akurat brakiem faktur i starych części bym się nie sugerował kupując motocykl. (trzymacie wszystkie stare części i rachunki przez cały okres użytkowania moto ???)Take care of your Tenere she will take care of you
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html
Komentarz
-
Nawet kiedyś próbowałem trzymać jakieś paragony za łożyska, klocki itd . Ale sorry - trzymaj to, i jeszcze wszystkie gwarancje, pity, umowy, kwity, paragony i inne dokumenty. Trzeba być urodzonym bibliotekarzem żeby to ogarniać. Teraz wywalam i jak czytam ogłoszenia tych wszystkich spuszczających sie na to jakie papiery nazbierali to zawsze sie zastanawiam co to za zbok musi to trzymać oprawione w ramki, czy jak?
Komentarz
Komentarz