zobaczyłem tą tenere jak tylko się pojawiła na olx`ie - wygląda ładnie) siadać do awtobusu i jechać oglądać, sezon nie za górami)
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez DanielS Zobacz posta
Komentarz
-
Zamieszczone przez AdamB Zobacz posta32 000 km przebiegu w 25 letnim motocyklu (średnio wychodzi 1300 km/rok) sprowadzonym z kraju gdzie sezon trwa cały rok i jeszcze za 6300 PLN.... uśmiałem się jak norka
Komentarz
-
Czytałem, że tam w Gnieźnie kręcą liczniki i nie wiem co tak naprawde kupuje, a nie znam się żeby go dobrze sprawdzić. Wole te 2000 dopłacić, żeby nie mieć problemów. I zastanawia mnie to że maja suzuki dr niby 15000 km różnicy a cena sporo wyższa. A dry raczej taniej chodzą nić tenere. A ten z Gdanska 10 lat młodszy...
Komentarz
-
Zamieszczone przez DanielS Zobacz postaCzytałem, że tam w Gnieźnie kręcą liczniki i nie wiem co tak naprawde kupuje, a nie znam się żeby go dobrze sprawdzić. Wole te 2000 dopłacić, żeby nie mieć problemów. I zastanawia mnie to że maja suzuki dr niby 15000 km różnicy a cena sporo wyższa. A dry raczej taniej chodzą nić tenere. A ten z Gdanska 10 lat młodszy...
Minus 200 000 km
A poważnie, to faktycznie Gniezno ma złą reputację, ale tu chodzi o samochody.
Komentarz
-
Kupiliśmy dla kumpla XR w Gnieźnie w zeszłym roku. Nie było sie do czego przyczepić- a raczej znam model i wszystkie bolączki. Motocykl stał w ogłoszeniu pół roku i byliśmy pierwszymi oglądającymi. To chyba wszystko co mogę zawrzeć o legendach liczników, stojących długo ogłoszeniach, prostowanych ramach itd. Jak słyszę takie opowieści to myślę, że ludzie są sami sobie winni i niech płacą. Kolega pojeździł rok i sprzedał. Duuużo drożej. Pewnie dlatego bo nie stała już w Gnieźnie.
Komentarz
-
kolega szuka ST.
Co sądzicie o tej? Niestety nie pamiętam jej z forum, ale może ktoś coś kojarzy?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
albo ew taka, ale ona ma jakieś dziwne kolektory i dosyć droga...
Komentarz
-
Witam wszystkich miłośników,
proszę o wyrażenie opinii na temat poniższego ogłoszenia
- może ktoś kojarzy sprzęt np. ze wcześniejszych ogłoszeń?
- oryginalność dla rocznika?
- szczegóły, szczególiki?
- na co zwrócić uwagę (charakterystycznie dla modelu, pomijając standardy zakupowe motocykli)?
Wiem, że zdjęcia nie są super jakości i szczegółów.
Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
sądząc po osprzęcie, to być może, moto miało coś wspólnego z forum. Gmole i stopka są od Pawła - są opinie na forum. Słabe zdjęcia i ciężko coś powiedzieć, poza tym, że cena i przebieg to żart. Są jakieś dziwne naklejki na boczkach z tyłu, nie pamiętam, żeby takie montowali. Białe listki też chyba nie z tego rocznika. Wygląda na dopieszczoną, ale to tylko zdjęcia.
Komentarz
Komentarz