Qba i piotr13 - nic dodać, nic ująć.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez emillioo Zobacz posta
ja na pewno nie podpowiem ci nic na temat tego moto , ale jest inny na sprzedaż , starszy ale myślę że pewniak, klubowy po koledze którego już nie ma .
myślę że starsi koledzy wiele więcej mogą cos na jego tema powiedzieć, do przemyślenia. ja juz przerobiłem moto sprowadzone i część kolegów wie ile w niego włożyłem pracy i drugie tyle kasy .Fakt było to świadome.
popatrz na to:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plOstatnio edytowany przez Pawloo78; 4828.
Komentarz
-
Zamieszczone przez pehowiec Zobacz postaZnam gościa , ma na imię Tomek P. Raczej nie wciska kitu , ale różnie to bywa w życiu. Nie mam za bardzo czasu bo bym podjechał zobaczyć to cudo. Mocno Ci się spieszy ? Mogę zadzwonić i podpytać .
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postacze
ja na pewno nie podpowiem ci nic na temat tego moto , ale jest inny na sprzedaż , starszy ale myślę że pewniak, klubowy po koledze którego już nie ma .
myślę że starsi koledzy wiele więcej mogą cos na jego tema powiedzieć, do przemyślenia. ja juz przerobiłem moto sprowadzone i część kolegów wie ile w niego włożyłem pracy i drugie tyle kasy .Fakt było to świadome.
popatrz na to:
https://www.olx.pl/oferta/yamaha-xtz...5-IDvc3QP.html
Komentarz
-
Witam co myślicie o tym moto?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bolus Zobacz posta
Komentarz
Komentarz