Zamieszczone przez Krzsiek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Jak zajrzałem na mobile.de w temacie supertener to sie troche zdziwiłem, zupełnie co innego niz u nas,
nowsze roczniki , w PL ciężko znaleźć od 94 w góre
wyższe przebiegi,
wyższe ceny szczególnie jezeli przebieg do 50 000 to juz cena powyżej 2 500 eur . i im dalej na zachód tym lepsze oferty .
No i mało ich.
W sumie to dziwić nie powinno...
troche mnie to utemperowało bo juz pakowałem sie zeby jechać do reichu nie mogąc nic w pl znaleźć i tak postanowilem jednak kupić nie-idealny egzemplarz, z którym sie mechanicznie zaprzyjaźnię
Komentarz
-
Obejrzyj napierw z każdej strony. Posłuchaj silnika zaraz po odpaleniu na zimno - niech nie odpala przynajmniej z pół dnia przed twoim przyjazdem. Sprawdz też dokumenty czy wszystko ok, czy nr w dowodzie zgadza sie z numerem ramy na motocyklu. Przejez się i sprawdz czy jedzie prosto.
Na co zwrócic uwagę? Na forum można troche wyczytać.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Numery nadwozia i silnika może poda Ci przez telefon, to już będziesz sobie mógł sprawdzić.
Gumy od podnóżków wytarte jak u mnie, tylko ja mam ponad 60 kkm, ale nawet gdyby miał licznik skręcony, to najważniejsze jak pracuje silnik."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Dzięki za wszystkie rady - zamierzam jechać ze znajomymi co nie są zieloni jak ja ;-) - od dawna dłubią w swoich ST więc liczę na ich doświadczenie. Szkoda tylko, że mogę pojechać najwcześniej dopiero w piątek - podejrzewam że do tego czasu może się sprzedać, a właściciel nie chce czekać ( zarezerwować moto ) mimo mojej deklaracji o przyjeździe - 240 km w jedną stronę ;-). Szkoda, bo jeśli stan jest rzeczywiście tak dobry jak o tym mi mówił i napisał to bym go kupił ( a we środę ma przyjechać ktoś ponoć oglądać moto ale może to być po prostu chwyt marketingowy właściciela ). Zobaczymy - jeśli w czwartek okaże się że moto dalej stoi to pojadę.sigpic
Komentarz
-
powitanie mam za soba wiec przechodze do rzeczy
czy ktos cos wie o tym egzemplarzu? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2019386 daleko nie mam do obejrzenia a warunki zakupu sa dla mnie istotne...lr-lr-saab-xtz
Komentarz
-
Skoczyć zawsze można, tyle że to handlarz. Nie lepiej popatrzeć wśród zwykłych sprzedawców?sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaSkoczyć zawsze można, tyle że to handlarz. Nie lepiej popatrzeć wśród zwykłych sprzedawców?lr-lr-saab-xtz
Komentarz
-
Moim zdaniem coś nie tak bo mam taką samą w tym samym malowaniu i jeszcze mam stare przełączniki na kierze a ta ma już nowsze. Zobacz sobie na tym zdjęciu i pogadaj z kolegą mx-wulkan on miał ostatnio taką samą na sprzedanie http://picasaweb.google.pl/mxwulkan/...60766253567394
Osłony na lagi powinny być niebieskie podobnie jak osłony na tarczach hamulcowych z przodu, brakuje naklejek na prawym tylnym boczku i przy bagażniku.
Malowanie na pewno roczik 90 zgodnie z tym linkiem
http://www.rallye-tenere.net/Stamb_x...upertenere.htmOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz