Zamieszczone przez sylwester
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez sylwester Zobacz postaCoraz częściej zastanawiam się nad kupnem 750 i przynajmniej wtedy bez żalu będę mógł ją męczyć w piachu.
Wygląda przyzwoicie--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaDo męczenia w piachu są lepsze sprzęty za podobną kasę
Komentarz
-
Zamieszczone przez sylwester Zobacz postaPewnie tak ale przynajmniej na jakiś zlot będzie można dojechać i przy okazji porządnie bez obaw polatać gdzie trzebaTake care of your Tenere she will take care of you
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html
Komentarz
-
Zamieszczone przez darti Zobacz postaCuoresportivo jeśli jesteś zainteresowany.Dzwoniłem do chłopaka motorek stoi wstępnie umówiłem się na oględziny na środę
Z tego co gadalem z gosciem jest w stanie zejsc z ceny i to znacznie wiec jak technicznie ok to polecam targi!XTZ 750 91' "Eryk"
BMWF650GS-Byl
It always seems impossible until it's done!
Komentarz
-
Zamieszczone przez darti Zobacz postaCzłowiek do dziś nie potwierdził oględzin na każdy tel przekładał na inny terminXTZ 750 91' "Eryk"
BMWF650GS-Byl
Komentarz
-
A tak swoja droga moze ktos ocenic tego sprzeta?! Nie jest to co prawda allegro ale chyba to nie problem Jestem umowiony z gosciem na ogledziny jutro. Kilka przerobek, troche dodatkow... ale jak to wyglada waszym wprawnym okiem
XTZ 750 91' "Eryk"
BMWF650GS-Byl
Komentarz
-
jakby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania małą tereske, podgrzewane manetki, kufer, marving, nie bierze oleju (od wymiany do wymiany ani razu nie było potrzeby dolewania), nie kopci, 1992r przebieg w granicach 40tyś, sądząc po stanie silnika podejrzewam że jest to przebieg oryginalny.
dla forumowiczów mogę zejść do 4500zł
tel. 793 384 046 WrocławOstatnio edytowany przez perz_86; 2526.
Komentarz
-
Warto sie nia zainteresowac ...
Hej,
Szukam od jakiegos czasu dobrej Tereski, albo Super tereski i znalazlem takowa dosc niedaleko mojego domu rodzinnego:
http://moto.allegro.pl/yamaha-xtz-66...218974892.html
Mozecie looknac na zdjecia i powiedziec, czy warto wogole jechac? Wiadomo, ze jak sie pojedzie osobiscie to inaczej, ale nie wiem czy warto sie fatygowac. Sprzedawca to na pewno jakis hanldarz bo na samym allegro ma kilka maszyn, ale moze ktos zna i wie o co loto
Dzieki za pomoc.
KamykER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89
Komentarz
-
Ze zdięć pewnie dużo nie nawymyśla - ale warto zobaczyć, przy tym przebiegu (o ile jest oryginalny) to już się pierścienie potrafią kończyć, zobacz czy karetry były rozklejane i czy pod czapką nie ma świerzego sylikonu. no i oczywiście czy nie dymiNie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!
Komentarz
-
Znam gościa osobiście, Baldur kupił od niego ST i był zadowolony. Jutro ładna pogoda, za zwrot kosztów dojazdu (45km w jedną stronę) mogę podjechać ją prześwietlić. Jakby co to dzwoń do mnie: 692 258 101.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz