Zamieszczone przez Szuryga
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- KupiÄ™ - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
-
Zamieszczone przez Szuryga Zobacz postaWitam co sądzicie o tym sprzęcie
http://allegro.pl/yamaha-xtz-750-sup...673863540.html
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaMotocykl wyglada niezle i wszystkie jego sróbki potwierdzaja ze to sprzet z anglii. Niech sie szwagier zastanowi czy napewno chce powietrzniaka...
czy chce chłodzony powietrzem? pewnie przemawia prostota obsługi to będzie praktycznie pierwszy motocykl po bardzo długiej przerwie
Przede wszystkim chodzi mi czy warto tyle zapłacić za xt 600 z tego roku i czy ktoś widzi obiektywnym okiem coś na tych zdjęciach czemu warto się przyjrzeć uważniej
Komentarz
-
Warto za stan i przebieg o ile orgionalny ale za te pieniadze mozna kupic xtz660 albo coś innego co jest chłodzone ciecza. Prostota obsługi to dosc dziwne pojecie bo do wodniaka zaglada sie tyle samo co do powietrzniaka czyli prawie wcale ale powietrzniaka wystarczy raz dobrze przepałować gdzieś w bagnie i uszczelniacze leca w głowicy zaczyna brac olej hektolitrami i szykuje sie remont góry, po za tym silniki chłodzone ciecza osiagaja srednio o 20 % wiecej mocy niz powietrzniaki z tej samej pojemnosci.
Komentarz
-
dziekuje panie kolego za rade i opinie
wiesz że jeśli już ktoś wie co konkretnie chce i przez jakiś czas śledzi ogłoszenia to na nie wiele zdadzą się moje/Twoje rady odnośnie przewagi motocykle chłodzonego powietrzem,a cieczą.
mogę śmiało ręczyć Ci że motocykl długo nie będzie pałowany w błocie.
najbardziej zależało mi po prostu czy warto tyle dać i czy może ktoś coś widzi już na zdjęciach czego nie widzi napalony potencjalny nabywca czujący jak już nim jeździ.
Komentarz
-
"Czy warto tyle dać? "
Dla mnie jest to motocykl odpicowany pod sprzedaż - "sprowadzony" -z pewnością ! - tylko kiedy? wygląda na to ze ktoś sprowadził - upalał po krzaczorach (opony)( "przygotowany do sezonu" ) a teraz po jakimś czasie okleił naklejkami wymył i wyplakował.... sprawdzić trzeba koniecznie silnik czy nie jest już "zarżnięty" - bo to może być powodem sprzedaży
Komentarz
-
Witam!
Znalazłem taki sprzęt na allegro: http://allegro.pl/ladna-super-tenere...667385629.html
Miał ktoś może do czynienia z tym konkretnym egzemplarzem?
Z tego co widać, sprzedaję właściciel - nie handlarz, a motor wygląda na ogólnie zadbany.
Byłbym wdzięczny za zarzucenie okiem na ogłoszenie przez jakiegoś fachowca.
Wiadomo, że lepiej na żywo, ale może zdjęcia + opis też coś powiedzą
Pozdrawiam!
Komentarz
-
Zamieszczone przez longer Zobacz postaWitam!
Znalazłem taki sprzęt na allegro: http://allegro.pl/ladna-super-tenere...667385629.html
Z tego co widać, sprzedaję właściciel - nie handlarz, a motor wygląda na ogólnie zadbany.
Pozdrawiam!
PS: poniżej Staszka z Bukowiny jest moja ST... i też czerwona
Komentarz
-
Zamieszczone przez longer Zobacz postaWitam!
Pozdrawiam!--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Uwaga! Biała Teresa 2008 na allegro
Jako że ostatnio zobaczyłem kilka tenerek to dzielę się przemyśleniami
ta oto na przykład:
do której jechałem prawie 300km okazała się być ściemą przed którą przestrzegam. Ta tenera miała rozbity dokumentnie przód, ma tylko jeden kluczyk gdyż policja francuska zadecydowała o trwałym wycofaniu z ruchu, a kolega sprzedający udaje niewiniątko które nic o tym niewie. Półki krzywe, lagi krzywe, kupiony z Francuzkiego szrotu.
AtÄ…siÄ…!
Niski
Komentarz
Komentarz