nawet sie nie wybieraj,motocykl ogladaklem ok 4 lat temu w jakies miejsowosci (wioska)za Pila w str Bydgoszczy,motocykl kupili rodzice chlopakowi na nagrode na koniec szkoly sredniej,-zero pojecia,serwisowal im to jakis znajomy p.rysiu,owiewki sa zalozone nie od tego rocznika(na zdjeciach tego nie widac ale sa popekane)wtedy pocil sie silnik z pod uzczelki zaworowej,glowicy i na laczeniu karterow(glownych),ciekla 1 laga,klocki zero itp.przestudiowalem wtedy wszystkie portale ogloszeniowe i znalazlem ja u poprzedniego wlasciciela i byla w malowaniu pol na pol biala gora niebieski dol(oczywiscie malowanie garazowe od polowy w gore ,wtedy xtz byla do sprzedania w poznaniu dok niepamietam).charakerystyczne jest tapicerowane siedzenie z wyszytym napisem Yamaha ale tylko z jednej str.gdzies kiedys opisywalem ten moto zaraz po ogledzinach,ale to bylo przed awaria i chyba wykasowalo.Jak sie domyslacie nie kupilem tej sztuki,a jak masz jechac z Olkusza to sobie daj sobie na luz szkoda nerwow kasy na transport itp lepiej ta kase odloz i kup moto blizej domu a drozsze.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- KupiÄ™ - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez prezescom007 Zobacz postaBardzo dziękuję za odpowiedz , to mnie wyleczyło z tej sztuki.Szkoda że Teresek jest jak na lekarstwo i niema w czym wybierać,tu na pewno ma przewagę AT.W Olkuszu stoi jedna na pewno ją widzieliście,też długo wisi i też jest ulepiona.
Poszukaj na forum, pogadaj z właścicielem, później popytaj na forum, prześledź historię i może coś wybierzesz."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zerknij też na południe ... http://aukro.cz/yamaha-xtz-xtz-750-s...927188077.html też można coś fajnego znaleźć, a nie masz dalej niż nad Bałtyk
Komentarz
-
Na tym czeskim allegro widziałem ładne są obie ale jadę w ten czwartek do Holandii po auto dostawcze i przy okazji może coś bym tam kupił i wrzucił na pakę, a mianowicie mam na oku te motory,http://suchen.mobile.de/motorrad-ins...eatures=EXPORT
dzwoniłem do tej drugiej jest to to handlarz dostał ją w rozliczeniu i mówi że ładna i normalne ślady użytkowania twierdzi że bezwypadkowa.Co o nich sądzicie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez prezescom007 Zobacz postaNa tym czeskim allegro widziałem ładne są obie ale jadę w ten czwartek do Holandii po auto dostawcze i przy okazji może coś bym tam kupił i wrzucił na pakę, a mianowicie mam na oku te motory,http://suchen.mobile.de/motorrad-ins...eatures=EXPORT
dzwoniłem do tej drugiej jest to to handlarz dostał ją w rozliczeniu i mówi że ładna i normalne ślady użytkowania twierdzi że bezwypadkowa.Co o nich sądzicie?
Brak osłon na przednich tarczach, okopcony kierunek, więc pewnie za dużo paliwa i przy wysokich obrotach kopci na czarno, nie wiem czy tarcze nie mają sikiegoś rantu, filigranowe kierunki z przodu, ma centralkę, nad górnym mocowaniem silnika albo widać rudą, albo jestem przewrażliwiony
Druga:
Brak osłon na tarczach i osłony kolektorów, na plus: akcesoryjna kierownica (o ile jest jakaś porządna), grzane manetki, siakiś wskaźnik przy zegarach, handbary, centralka, deflektor.
To tyle co dojrzałem ze zdjęć, jechać zobaczyć i sprawdzić zgodnie z poradnikiem."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
No i jest poszukiwana długo Teresa,jest to ta druga,którą Rootolf opisywał.Bardzo ładna sztuka, sprzedawcą okazał się salon Yamahy w którym była serwisowana.Posiada historię serwisową instrukcje oryginalne dołączane do motoru w momencie kupna w salonie.Żaden plastik nie pęknięty nowe Anaki inne podeślę zdjęcia z pakowania motoru bo ostatecznie przyjechała w Seicento.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Komentarz
-
Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta"Na dobry początek - jedź na koniec świata"
Komentarz
-
Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Co do Teresy z Ostrowa to czacha na bank malowana - (wyszło średnio w oryginale jest zielona - no i ta nalepka SUPER TENERE pod szybą i szyba - nie z tej bajki ) osobiście mam to samo malowanie - no i chyba srebrny spray poszedł na osłonę łańcucha itd - pozdrawiam - może kolega z Ostrowa się wypowie...Ostatnio edytowany przez darekd1; 2516.
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz