to moto kolegi z forum, stoi już pól roku
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Raczej to kwestia ceny.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez george Zobacz postaFaty nie jest najtańsza, ale 1500zł za to ze masz nowszy model i chyba mały przebieg co sadzicie?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaTo forumowa, chyba kolegi Kórnik.
A moto jest ok. tylko ja jestem uparty co do ceny, pomijając takie drobnostki że przez zimę dużo przy niej zrobiłem(czyszczenia i smarowania zawieszenia, hamulców, łożysk główki ramy itp.).
Komentarz
-
Sprzedales swoja 660 zeby kupic 660? ;DTake care of your Tenere she will take care of you
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html
Komentarz
-
Zamieszczone przez george Zobacz postaa co byś polecił? Sprzedałem swoją stara 660-tkę, a że dobrze mi sie jeżdzilo wiec coś takiego wpadło mi w oko. Myślałem tez o xt 660 RBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz postaA ja ciągle szukam ST dla kumpla .
A co myślićie o tej ?
Ktoś ją zna?
http://otomoto.pl/yamaha-xtz-750-sup...-M3520236.html
Komentarz
-
Mowilem ze dobra ofertaTake care of your Tenere she will take care of you
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html
Komentarz
-
Zamieszczone przez arthur Zobacz postaNieaktualne. Stoi już u mnie w garażu.8)Papacool
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jarek11 Zobacz postaSzkoda , ale życzę miłej jazdy , zresztą mój kolega też Artur
Komentarz
Komentarz