Kup moja bo to jakies motane niewiadomo co

Też mnie zastanawiało że ktoś daje całą maszynę do malowania a oszczędza parę zł na gmolach, które mogą przecież zapobiec podobnym uszkodzeniom w przyszłości... Chociaż i ta zielona tez podejrzana.
. Silnik ciągnie ok, nie strzela, nie szarpie spoko. no to puszczam kierownice qwa takiego ściągania w prawo to nie widziałem w życiu. Informuje sprzedającego o tym fakcie. Mówi nie ma powietrza w kołach to dla tego, ok więc skocz na orlena dmuchnij wiatru i przyjedź, za chwilę był spowrotem i mówi jest ok puszczał kiere i idzie prosto, no to jeszcze jedna jazda próbna, puszczam kiere i qwa to samo jakby mnie chalny chciał zdmuchnąć
, mówie do kumpla przejedź się bo mi ściąga a sprzedającemu nie, ok. No kumplowi też ściąga, ale trzymając kiere jest ok zero walki ze sprzętem, więc burza muzgów, może tylne koło "stoi bokiem"-nie wszystko ok linia prosta z przednim zachowana. Ok sprzedający może jedna laga jest pusta (gumy do góry-no jedna cieknie-pomimo wcześniejszych zapewnień że jest sucho)-ale myślimy nie no niemożliwe, żeby poprzez brak oleju, aż tak mocno ściągał. Sprzedający zapewnia, że sprzęt bez wypadkowy on jeździ nim 8 lat i się przyzwyczaił i mu nie ściąga
. Nie daję jeszcze wygrać zdrowemu rozsądkowi i jeszcze jedna jazda próbna, wow moto jedzie prosto z tym, że mój lewy półdupek znajduje się poza siedzeniem, a prawy zajmuje miejsce lewego na siedzeniu wtedy idzie prosto, jeszcze dając upust swej frustracji odkręcam manętkę gazu do końca-obrotomierz idzie na czerwone i zero odcięcia zapłonu-czy to normalne w ST?. Ok stwierdzam, że sprzęt ściąga i w sumie nie kupujemy go. 300zł na paliwo w plecy, i pierwsza próba zakupu nie udana. Jeśli ktoś będzie się interesował tą tenerą przekażcie moją historyjkę. Pozdrowienia

Osobiscie nigdy nie widzialem sprzeta i nie znam wlasiciela ale w tym koloerze wyglada obrzydliwie 

Komentarz