Cześć,
znajomy planuje nabyć drogą kupna dużą Tereskę. Z różnych ofert, wybrał między innymi tą:
Modyfikacja dość znaczna, więc moto powinno być kojarzone. Tym niemniej, ja już dawno na żadnym spocie nie byłem
i jej nie znam.
Czy ktoś kojarzy tę sztukę i może coś o niej napisać? Bardziej niż o ocenę zdjęć, chodzi o znajomość konkretnego egzemplarza, bo jak będzie trzeba to pojedziemy oglądać.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Sobczaq
znajomy planuje nabyć drogą kupna dużą Tereskę. Z różnych ofert, wybrał między innymi tą:
Modyfikacja dość znaczna, więc moto powinno być kojarzone. Tym niemniej, ja już dawno na żadnym spocie nie byłem
i jej nie znam.Czy ktoś kojarzy tę sztukę i może coś o niej napisać? Bardziej niż o ocenę zdjęć, chodzi o znajomość konkretnego egzemplarza, bo jak będzie trzeba to pojedziemy oglądać.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Sobczaq
Jeśli to "replika" to jak była jeżdzona?
Nowa uszczelka karteru, czerwony sylikon pod czapką. Zapytaj co było robione, może uszczelniacze zaworowe w nadziei że przestanie brać olej. Szyba wysoka, gumy na podnóżkach, nawet rurka od wydechu nie obcięta. Można by wnioskować że motór używany turystycznie na dłuższe traski, ale to tylko teoria, a przebieg niepełne 41kkm. Moja w chwili kupna miała 9 lat i ponad 100.000km przebiegu, nawet nie pytałem czy kręcona
no chyba że z 200kkm. Pytaj ile oleju bierze. Aaa... no i kolor jakiś nie teges popatrz na malowania 99 rocznika, może jakaś krzywa
Komentarz