Dlatego nie lubię handlarzy, ja przynajmniej jak coś sprzedaje to uczciwie i nie piszę że świerzo sprowadzony, trzeba by zadzwonić do gościa co ją wcześniej wystawiał i zapytać co i jak i za ile poszła.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Witam. Czy ktoś z Krakowa bądź okolic widział już ten motocykl, może jest ktoś kto mógłby podjechać i obejrzeć? Widzę że sprzedawca ma kilka motocykli na sprzedaż. Zależy mi na kupnie XTZ 750 do 7000zł, rynek mały, a sezon zbliża się coraz większymi krokami.
Komentarz
-
Hmm w lepszym stanie bym przywiózł z niemiec, 91 rok, opony nowe, napęd podobnie.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
w XTZ750 instrukcje są POD lakierem bezbarwnym na baku (więc ta tutaj miała bak malowany) i z tyłu też powinna być naklejka z nośnością tylnego bagażnika... 5kgZamieszczone przez Jan25 Zobacz postaciekawe co jest warta?czy wszystkie tenreki maja jakieś naklejki na zadupiu takie chodz by instrukcje? trampki maja cos takiego na baku?
Komentarz

Mogę się z facetem umówić i obejrzeć. Wielkim znawcą nie jestem ale zdam relacje jak poszło.
Komentarz