Zamieszczone przez robkri
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Porównywanie motocykli z allegro, analiza ofert przed zakupem itp.
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
nie to nie moja, jak bede w puławach moge zobaczyc to moto albo zadzwoń do Tomka z Puław to ją oceni w nast tygodniuBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
-
Nie musisz jechać Babcia Teresa jest juz u mnieZamieszczone przez piotr13 Zobacz postado Śremu za zwrot kosztów mogę pojechać i obejrzeć
Ostatnio edytowany przez rumpel; 2716.
Komentarz
-
Zamieszczone przez rumpel Zobacz postaNie musisz jechać Babcia Teresa jest juz u mnie
Tajmien - jak tak dalej będziesz się zabierał za zakup to pozostanie Ci tylko to ---- http://allegro.pl/zwariowany-gokart-...359490926.html
Komentarz
-
No tak przynajmniej ma cztery kola, mimo że popowodziowy jest..Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
Tajmien - jak tak dalej będziesz się zabierał za zakup to pozostanie Ci tylko to ---- http://allegro.pl/zwariowany-gokart-...359490926.html
Komentarz
-
Czeczen to przez Ciebie kupilem Terese, widzac jak smigasz na zlocie adv
Czy było warto, to sie okaże. Pierwsza rej w Szwajcarii w 93r ale produkcja 89r. Moto troche zapuszczpne, zardzewiale itp. Silnik chodzi fajnie (ale w por do kata to wszysko chodzi fajnie
) tarcze wygladaja na orginaly, malowana czacha i boczki tu w kraju (dwie gleby asfalt i piasek), boczki (tyl) i bak nie malowane. Opona przod do wymiany, dzis zmienilem olej i lancuch. Na wiekszych dziurach slychac jakis dziwne stuki z okolic czachy baku musze to zlokalizowac. Jestem zdziwiony ze tak latwo idzie to na gume na 1 w porownaniu do Afryki to szatan.
Czy to normalne , ze po zdjeciu fotela jest dziura, nie ma nic pod fotelem, żadnego zabezpieczenia, plastiku?Ostatnio edytowany przez rumpel; 2716.
Komentarz
-
Normalne. Ten typ tak ma ... (dzięki za miłe słowa ale w Krasnobrodzie to miałem k-60 przód i E-07 tył-nędza na off ,oraz... brak tylnego hamulca bo rozwaliłem pompę na dojazdówceZamieszczone przez rumpel Zobacz postaCzeczen to przez Ciebie kupilem Terese, widzac jak smigasz na zlocie adv
Czy było warto, to sie okaże. Pierwsza rej w Szwajcarii w 93r ale produkcja 89r. Moto troche zapuszczpne, zardzewiale itp. Silnik chodzi fajnie (ale w por do kata to wszysko chodzi fajnie
) tarcze wygladaja na orginaly, malowana czacha i boczki tu w kraju (dwie gleby asfalt i piasek), boczki (tyl) i bak nie malowane. Opona przod do wymiany, dzis zmienilem olej i lancuch. Na wiekszych dziurach slychac jakis dziwne stuki z okolic czachy baku musze to zlokalizowac. Jestem zdziwiony ze tak latwo idzie to na gume na 1 w porownaniu do Afryki to szatan.
Czy to normalne , ze po zdjeciu fotela jest dziura, nie ma nic pod fotelem, żadnego zabezpieczenia, plastiku?
)
Od kiedy wzmocniłem ramę to i podskoczyć czasami można
- w temacie ramy zwróć uwagę na górne mocowania silnika - przy troszkę ostrzejszym stylu jazdy może polecieć w tym miejscu... a mając wcześniej katondona zapewne nie jeździłeś bardzo delikatnie...
Komentarz
-
Co do stuków w okolicy czachy i zbiornika to odzywa się łożysko główki ramy zapewne.Zamieszczone przez rumpel Zobacz postaCzeczen to przez Ciebie kupilem Terese, widzac jak smigasz na zlocie adv
Czy to normalne , ze po zdjeciu fotela jest dziura, nie ma nic pod fotelem, żadnego zabezpieczenia, plastiku?
Komentarz
-
No to mamy wysyp teresek w tym tygodniu, ta kusi nas ceną i fajnie wygląda
ale niestety tez daleko mieszka
rzuciło mi się w oczy że boczki przemalowane i to chyba z czerwonegoOstatnio edytowany przez TAJMIEN; 2729.
Komentarz
-
ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
tam właśnie montuje się ekcesoryjną narzedziówkę by ŁojekZamieszczone przez rumpel Zobacz postaCzy to normalne , ze po zdjeciu fotela jest dziura, nie ma nic pod fotelem, żadnego zabezpieczenia, plastiku?
co do stuków - sprawdź 4 śróby mocowania baku - muszą być wszystkie!
przy okazji: Ryży Koń - Damian Śmigielski pędzi swoją krasulę http://moto.allegro.pl/bmw-r-1150-gs...369575310.html
co do stanu tech - w ciemno można brać
tylko ta cena
ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
No ładna nawet, kolektory machnięte chyba srebrzanką i nie wiem czy tą srebrzanką nie oberwała tylna piasta, ale za tą cenę może być.Zamieszczone przez TAJMIEN Zobacz postaNo to mamy wysyp teresek w tym tygodniu, ta kusi nas ceną i fajnie wygląda
ale niestety tez daleko mieszka
rzuciło mi się w oczy że boczki przemalowane i to chyba z czerwonego
Zagadaj do Bartasa, mieszka w tamtych okolicach, więc może za zwrot za paliwo podjedzie."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
W sobotę mogę podjechać za zwrot kosztów paliwa lub może jutro nawet.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz