Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Gaźnik 660

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gaźnik 660

Poszukuje gażnika do xtz 660 tenere moze ktos slyszal cos o jakims jesli tak to prosze o info !

A dlaczego szukasz? Swój masz nieodwracalnie zniszczony czy silnik pomimo regulacji gaźnika nie chce prawidłowo działać?
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Oska przepustnicy jest luzna w stosunku do obudowy gaznika ktora ja trzyma i z tad pojawia sie lewe powietrze ktore przedostaje sie do wewnatrz gaznika. Moto reaguje w ten sposob ze przy mocno rozgrzanym silniku obroty wchodza na 3 do 3,5 tys. i niechca zejsc nizej czasem pomaga zdlawienie obrotow na jedynce gdy stoi sie np. na swiatlach. jesli silnik jest chlodny to gaznik dziala prawidlowo.

Komentarz

to już lepiej regenerować, kupisz 20 letnią używkę i też może być kupa,
        ja zregenerowałem w zeszłym roku i jest

Komentarz

regenerowalem sama oske przepustnicy problem jest w obudowie, nie wiem czy ktos by byl wstanie to naprawic.

Komentarz

da się
            tylko musisz poszukać dobrego specjalisty

Komentarz

Ja wstawiłbym tuleje. Robota dla tokarza / chyba

Komentarz

Jesli bedziesz tak uprzejmy to napisz jaki zaklad jest godny polecenia to wydlubie gaznik i posle go do regeneracji.

Komentarz

PiotreS
                  tulejka nie jest problemem, ale to żeby przepustnica była szczelna po naprawie.
                  jak dajesz gaźnik do regeneracji to ci robią cały nowy krążek i jest dopasowany do gardzieli.
                  jak nie będzie szczelna to nie ma szansy na dobrą regulację na jałowych, czyli robienie samych tulejek to strata kasy.

volt
                  w tym linku co ci podałem na końcu jest adres w warszawie, ja tam robiłem i jestem zadowolony, zdjęcia przed i po są w temacie.
                  nie wiem czy robią "wysyłkowo", musisz zadzwonić i pytać.

pozdr.

Komentarz

ok dzieki za info chyba bede wysylal bo zadzwonilem i mozna wysylkowo zalatwic jak juz zrobia to napisze czy wyeliminowali problem. pozdrawiam.

Komentarz

super
                      będziesz zadowolony
                      od razu sprawdź w jakim stanie masz króćce pomiędzy gaźnikiem a głowicą, jak są nieszczelne to też będzie problem z regulacją.
                      mi przy wyciąganiu gaźnika się rozpadły, więc i tak musiałem wymieniać.

Komentarz

Gaznik wymontowany teraz czeka na wysylke, krocce sa ok, pojawil sie kolejny problem kolektor wydechowy jest pekniety tzn. kielich ktory wchodzi do glowicy poprostu odpadl :p
                        dlatego POSZUKUJE KOLEKTORA WYDECHOWEGO DO XTZ 660 moze ktos ma na sprzedaz ?

Komentarz

na alle jest kilka małych teresek rozebranych na części,
                          daj znać jak gaźnik wróci z regeneracji i czy rozwiązało to problem

Komentarz

Gazior podrozuje poczta , kolektor zamowiony, pozostaje czekac ...

Komentarz

Sa wiesci z warszawy : peknieta membrana dosc sporo !

Komentarz

Pracuję...
                              X