Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupie KTMa 950

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[inny] Kupie KTMa 950

Powital
    Przyszedl i na mnie czas. Zdecydowalem sie juz na 100% ze chce miec 950 adv Powodem dla ktorego nie bede mial 990 jest kasa.
    Wlasnie kasa - moj budzet juz maksymalny jaki mam to 20k zl. Kolor obojetny byle oryginal. Wersja S chyba odpada bo mam tylko 180 cm wzrostu. Zalezy mi na tym by moto nie bylo kombinowane, naprawiane w szopie przez Zdzicha co kiedys robil wski, bez obrazy nikogo
    Ogolnie zalezy mi na tym na czym kazdemu kto kupuje motocykl. Nie wymagam niewiadomo czego, nie szukam tez jakiejs mega okazji. Chce kupic uczciwy motocykl za uczciwa cene od uczciwego czlowieka. Tyle. Jezeli ktos by cos wiedzial, slyszal, moze sam byc cos mial to prosze o cynk.
    Moj nr 663522709 ewentualnie tu na forum

Pozdrawiam Marcin
    Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Napisz do Erwina - jest coś fajnego do wzięcia z minimalnym przebiegiem w W-wie ... dziś mi o tym mówił ... ale nie znam konkretów...

Komentarz

Pracuję...
    X