Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupie Gazior do xtz 660

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kupie Gazior do xtz 660

Cześć wszystkim potrzebuję gaźnik do mojej tenery pozdrawiam

Prawy,lewy czy całość?
    "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Zamieszczone przez Beniamin Zobacz posta
      Prawy,lewy czy całość?
      Ale w 660 masz półtrora gaźnika, tzn jedna obudowa
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Ja uważam że to dwa gaźniki na jednej szynie i można je rozdzielić w razie potrzeby. http://www.megazip.ru/ru/bike/yamaha...181641#g181646
        "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Zamieszczone przez Beniamin Zobacz posta
          Ja uważam że to dwa gaźniki na jednej szynie i można je rozdzielić w razie potrzeby. http://www.megazip.ru/ru/bike/yamaha...181641#g181646
          Kurde a jak ja grzebałem z gaźnikiem w małej teresie to nie mogłem znaleźć śruby żeby oddzielić dwie gardziele od siebie, w końcu wymeniłem tłoczek ssania i się poprawiło więc olałem dalsze rozbieranie
          Tylko że ja miałem 600tke.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Pamiętam jak ze 2 lata temu na allegro był gaźnik od kilkuletniej baghiry za 150zł trzeba było kupić i magazynować na zapas. Napisz do młodeo, ma mechaniczny do sprzedania bez kilku elementów zewnętrznych, ale pisał że bebechy okej.

Komentarz

na niemieckiej stronie o tenere 660 piszą jakoby te gażniki nie były miedzy sobą wymienne więc trza by rzecz dokładnie sprawdzić. Niby średnice przelotów te same ale kto ich tam wie.
              Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
              Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Potrzebuję cały gaźnik lub sam prawy (podciśnieniowy) poprzedni właściciel rzeźbił przy przepustnicy a membrana jest klejona

Komentarz

Pracuję...
                X