Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Simmeringi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Simmeringi

Kupię:

27x20x5 - 3szt.
    28x22x8 - 2szt.
    17,5x26x2,5 - 2szt.

Niestety lokalne źródła albo nie mają, albo cenę dorobienia kilku sztuk rzucili prawie jak w ASO ;d Może ktoś ma, jak nie to pal sześć.
    Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
    Adwenczur Klab FB
    Adwenczur Klab w sieci

W sklepach PIK napewno będą mieli, tam zawsze takie wynalazki szukam.

Komentarz

czyżby remont kiwaczki był grany?

Komentarz

No, to do kiwaczki cześć, bo część już mam. nie zamierzałem jej ruszać.. ale w łożysku były pęknięte igiełki i tak jakoś samo wyszło, że się remontuje ;d Łożyska miałem już wcześniej ale byłem głupi i kupiłem bez simmeringów..
        Adwenczur Klab FB
        Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Czeka mnie ta sama robota, bo muszę centralny wymienić.
          Pewnie przy okazji kilka uszczelnień trzeba będzie wymienić.

Jakby ktoś coś wiedział, gdzie kupić, to będę również zobowiązany za info.

Komentarz

Najlepiej kupuj zestawy z łożyskami

W Poznaniu namierzyłem producenta uszczelniaczy, ale puszczają detalem to co z dużych zamówień zejdzie.
            Uszczelnienia Techniczne uszczelki siłowników płyty gumowe poliuretanowe uszczelkarskie teflon paski PJ PH łożyska kleje

Bogaty katalog łożysk i uszczelnień online, 5% rabatu za zamówienie z neta.
            Łożyska, prowadnice liniowe, prowadnice teleskopowe, narzędzia, smary, kleje, pneumatyka, diagnostyka.
            Adwenczur Klab FB
            Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Zamieszczone przez szafura Zobacz posta
              Kupię:

27x20x5 - 3szt.
              28x22x8 - 2szt.
              17,5x26x2,5 - 2szt.

Niestety lokalne źródła albo nie mają, albo cenę dorobienia kilku sztuk rzucili prawie jak w ASO ;d Może ktoś ma, jak nie to pal sześć.
              Skończyłem tydzień temu przegląd kiwaczki i udało mi się zanabyć wszystkie uszczelniacze.
              Najdroższy był 27x20x5, bo to nietypowy wymiar i kosztował 14 zł/szt. Nie wiem dlaczego masz nieparzystą liczbę tych uszczelniaczy (3 szt)
              Jeżeli jesteś nadal zainteresowany, to pisz, zadzwonię się zapytać czy mają jeszcze na stanie.
              Dwa lata temu brałem te nietypowe właśnie ze stamaru i nie robili problemu.
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Potrzebuję 3szt. bo już 3szt. kupiłem w stamarze niestety, wyczyściłem półkę..
                Adwenczur Klab FB
                Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Pracuję...
                X