Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Kupie owiewke prawą

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Kupie owiewke prawą

Kupie owiewkę prawą tą dużą od czachy do zbiornika kolor obojętny nie połamaną i nie popękaną za rozsądną kase.

Firma PLASTBIKE jest producentem części plastikowych do motocykli. Posiadamy w swojej ofercie zamienniki oryginalnych elementów oraz części do tuningu wizualnego motocykli typu STREETFIGHTER, CUSTOM BIKE, CHOPPER, CAFE RACER, NAKED BIKE, SKUTERY itp.
    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

dzwoniłem dzisiaj do nich bo tez szukam prawy przód. 170zł + wysyłka. czekam na foty, maja wysłać na maila.

Komentarz

masz fotki ? mozesz wrzucić na posta

Komentarz

03.jpgL BO XTZ 750.jpgPR XTZ.jpg

szczegółowe fotki są lewego i jedno zdjęcie prawego (takie dostałem)

Komentarz

zamówiłeś moze ten boczek ? jak to wygląda jakościowo ? jak pasuje do zbiornika itd.

Komentarz

Jak sie orginał nie znajdzie to chyba bede zmuszony na taką ale ciekawe czy jest identyczna z orginałem.Jak ktos sprawdzi to niech potwierdzi czy pasuje.

Komentarz

Pracuję...
              X