Tak jak w temacie. Przy regulacji zaworów zauważyłem że jeden zamek nie trzyma dobrze. Potrzebna mi jest także płytka zaworowa o rozmiarze 168.
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- Kupię - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Potrzbuję zamek zaworowy, płytka 168
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Elnino Zobacz postaTak jak w temacie. Przy regulacji zaworów zauważyłem że jeden zamek nie trzyma dobrze. Potrzebna mi jest także płytka zaworowa o rozmiarze 168."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaPowinienem mieć taką płytkę, jutro jak nie zapomnę to sprawdzę, gdybym się nie odezwał, to pisz i przypominajSzukam czegoś co teoretycznie istnieje ale nikt tego nie widział...
Komentarz
-
Ja miałem taką płytkę w moim silniku od XTZ, ale ze względu na to że do wyregulowania zaworów w silniku od TDM, który zamontowałem niedawno w tenerze, pasowała ona idealnie (a w sklepie mieli co 005) została ona tam wpasowana. Jeżeli nikt takiej miał nie będzie luzem to zamontuję 165, ale to będzie trochę za duża przerwa. Dzięki za zainteresowanie, jak mi przyjdzie zamek od Czeczena a nikt nie będzie miał 168 to składam na 165.Szukam czegoś co teoretycznie istnieje ale nikt tego nie widział...
Komentarz
Komentarz