Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Potrzbuję zamek zaworowy, płytka 168

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Potrzbuję zamek zaworowy, płytka 168

Tak jak w temacie. Przy regulacji zaworów zauważyłem że jeden zamek nie trzyma dobrze. Potrzebna mi jest także płytka zaworowa o rozmiarze 168.
    Szukam czegoś co teoretycznie istnieje ale nikt tego nie widział...

Zamieszczone przez Elnino Zobacz posta
    Tak jak w temacie. Przy regulacji zaworów zauważyłem że jeden zamek nie trzyma dobrze. Potrzebna mi jest także płytka zaworowa o rozmiarze 168.
    Powinienem mieć taką płytkę, jutro jak nie zapomnę to sprawdzę, gdybym się nie odezwał, to pisz i przypominaj
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
      Powinienem mieć taką płytkę, jutro jak nie zapomnę to sprawdzę, gdybym się nie odezwał, to pisz i przypominaj
      OK. Jutro przypomnę jak coś . A zamka zaworowego nie ma nikt ?

Komentarz

Mam gdzieś głowicę już wykończoną - poszukam i wyjmę zamek - pilne?

Komentarz

Fajnie by było jak bym miał ten zamek w tym tygodniu. Jak byś mógł to zamek razem z tym grzybkiem co w nim siedzi. Z góry dzięki!

Komentarz

W środę mam wolne to poszperam - wyślij nr tel, na PW - jak znajdę to zadzwonię i dogadamy sprawę.

Komentarz

Wciąż potrzebuję płytkę w rozmiarze 168, bardzo chętnie odkupię!

Komentarz

Sprawdzałem w swoich zasobach i doszedłem do wniosku że płytka 168 to raczej taki "biały kruk". Zobacz zresztą sam w szukajce, kilka osób już poszukiwało taki rozmiar ale jakoś nikt nie pochwalił się sukcesem
                "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Ja miałem taką płytkę w moim silniku od XTZ, ale ze względu na to że do wyregulowania zaworów w silniku od TDM, który zamontowałem niedawno w tenerze, pasowała ona idealnie (a w sklepie mieli co 005) została ona tam wpasowana. Jeżeli nikt takiej miał nie będzie luzem to zamontuję 165, ale to będzie trochę za duża przerwa. Dzięki za zainteresowanie, jak mi przyjdzie zamek od Czeczena a nikt nie będzie miał 168 to składam na 165.

Komentarz

Pracuję...
                  X